ZBOG NJE JE MARKO NOKAUTIRAO STARCA NA BICIKLU: Ana Marija do detalja ispričala šta je preživela tog dana (VIDEO)
Foto: PrintScreen

snimak koji je uzburkao srbiju

ZBOG NJE JE MARKO NOKAUTIRAO STARCA NA BICIKLU: Ana Marija do detalja ispričala šta je preživela tog dana (VIDEO)

Crna Hronika -

Snimak na kojem se vidi kako mladić, naizgled bez razloga, brutalno nokautira starca koji vozi bicikl, a potom se udaljava dok on ostaje nepomično da leži na ulici je zaprepastio srpsku javnost.

I napadač i žrtva su za Kurir ispričali svoje verzije tog nemilog događaja, a sada je došao red i na priču devojke zbog koje se, kako se ispostavilo, ceo incident i odigrao.

Ona se zove Ana Marija i gostujući na TV prva je ispričala šta se dogodilo tog dana:

- Trčala sam samo živu glavu da spasem. Pretio mi je silovanjem, ubistvom, govorio da sam kurvetina, kao i moja majka. Pozvala sam Marka, jer nemam nikog drugog, samo da me odvede odatle - priča Ana Marija, devojka zbog koje je Marko Stevanović nokautirao dedu na biciklu u Staroj Pazovi.

- Ja redovno idem na treninge, koji su mi važni jer sam dijabetičar. Ne znam iz kog razloga odlučila sam da skrenem baš u tu ulicu. Ne smetam nikom, niti vozačima. Trčim najnormalnije. Primetila sam tog čoveka na ćošku koji stoji na svom biciklu i viče nešto. Prvo nisam obratila pažnju, preko puta je restoran, mislila sam da se doviikuje sa nekim.

Krenula sam da prilazim bliže jer sam mislila da neće ništa da uradi. On je bukvalno besno seo na bicikl i od tog trenutka bilo mi je sve jasno, jer sam skinula slušalice i krenula nazad. Ono što sam čula u narednih 20 sekundi...

To mi niko nikada nije rekao. On je tim biciklom krenuo na mene i vikao mi tako pogrdne reči, pretio mi je silovanjem, ubistvom, govorio mi da sam kurvetina kao i moja majka. Govorio mi je da stanem da mi pokaže šta je muškarac - ispričala je iz svog ugla Ana Marija.

U suzama ispričala je da ju je tada uhvatila panika.

- Kada je počeo da izgovara te reči, ja sam samo gledala da odem odatle. Nisam ni videla kako izgleda. Uporno sam vikala: "Ostavite me na miru, molim Vas!" Ne mogu da Vam opišem kako sam se osećala. Tresla sam se, ne znam kako sam stigla nazad do ćoška i do dva čoveka do kojih sam dotrčala pre njega, a on je njima dvojiici doviknuo: "Pogledajte ovu kurvetinu što me prati, fali joj..." Trčala sam samo živu glavu da spasim. Nisam obratila pažnju da li je on u dovoljnoj fizičkoj snazi.

- Produžio je jer je priimetio ta dva čoveka. Pozvala sam Marka. Nemam ni tatu ni brata u takvim situacijama da mi pomogne. Živim samo sa majkom i bakom, mi smo same - nastavlja Ana Marija.

Voditeljka ju je upitala kakvu je pomoć očekivala od dečka.

- Htela sam samo da me vodi kući, jer ja više ni na nogama nisam mogla da stojm. Pored dijabetesa imam problema i sa srcem. Tresla sam se. To uopšte nije jednostavna siituacija, bio mi je mrak pred očima.

Na video snimku primetno je da se Marko nekoliko puta vraćao do starca nakon nokauta. Ana Marija tvrdi da mu je opipavao puls.

- Ja sam pokušavala da pozovem Hitnu pomoć, ali nisam mogla da se setim broja. Kucala sam sve redom, telefon se resetovao. Marko se vratio do kola, gde sam bila. U međuvremenu izašao je jedan dečko kojem je rekao: "Molim te, pozovi policiju", ali to se nije dogodilo. Odmah sam na njegovom licu videla kajanje. Rekao je: "Odmah ću ići u policiju, ovo nisam ja" - rekla je ona i dodala da ga ne poznaje kao nasilnu ličnost.

(Kurir.rs/PrvaTV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track