VELIKA POBEDA KURIRA! POSLE POLICIJSKE POTERE UHAPŠENI KRIMINALCI IZ KRAGUJEVCA: Huligani koji su napali Filipa Kostića, danas BRUTALNO PRETUKLI čoveka tražeći mu 11.000 evra!
Foto: Dado Đilas, Kurir

KOORDINIRANA akcija MUP-A

VELIKA POBEDA KURIRA! POSLE POLICIJSKE POTERE UHAPŠENI KRIMINALCI IZ KRAGUJEVCA: Huligani koji su napali Filipa Kostića, danas BRUTALNO PRETUKLI čoveka tražeći mu 11.000 evra!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Posle velike i koordinirane policijske akcije i potere koja je trajala nekoliko sati, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su trojicu muškaraca zbog sumnje da su danas oko 13 časova u jednom kragujevačkom kafiću brutalno pretukli Marinka M. (36) i dali mu rok od sat vremena da im donese 11.000 evra!

Privedeni su takođe osumnjičeni i da su pretukli fudbalskog reprezentativca Srbije Filipa Kostića i njegovog brata, o čemu je Kurir pisao u više navrata, ali i o nasilju koje se mesecima dešava u Kragujevcu. Neki od privedenih se sumnjiče da su sejali strah po Kragujevcu i Šumadiji, a građani su u očaju rešili da se samoorganizuju kako bi se zaštitili...

Osumnjičeni su danas zapretili Marinku M. da će mu napasti porodicu ukoliko im ne isplati traženih 11.000 evra! Marinko M. je završio u bolnici. Odmah po saznanju šta se dogodilo, policija je krenula u akciju i u saradnji sa Tužilaštvom, za sada su uhapšena tri napadača zbog zlostavljanja i mučenja i pokušaja iznude.

Za četvrtim se traga. Zanimljivo je da se među huliganima koje je prijavio pretučeni Marinko M. nalaze M. J. (31) i Novak T. (27), koji su pre 15 dana uhapšeni zbog sumnje da su ispred jednog restorana u Kragujevcu pretukli nekoliko ljudi, među kojima su bili fudbalski reprezentativac Srbije Filip Kostić i njegov rođak, o čemu je Kurir prvi pisao.

Policija je tada podnela krivične prijave protiv Mira J. i Novaka T. zbog nanošenja teških povreda.

ČETVORICA HULIGANA JAČA OD TUŽIOCA I ZAKONA: Ovo je sudija koji je pustio napadače na Filipa Kostića!

Međutim, tada su pušteni da se brane sa slobode čudnom odlukom sudije za prethodni postupak, iako obojica imaju ozbiljan kriminalni dosije.

(Kurir.rs Foto: Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

JEZIVA KAFANSKA TUČA U KRAGUJEVCU: Leteli stolovi i stolice, trojica muškaraca tukla dvojicu! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track