nije stigao ni kacigu da skine već su mu stavili lisice

SPECIJALCI MU NAŠLI ORUŽJA DOVOLJNO DA ZAPOČNE RAT: Pogledajte spektakularno hapšenje bivšeg snajperiste i LAŽNOG PRESRETAČA! (VIDEO)

Crna Hronika -

Munjevitom akcijom pripadnici policije uhapsili su Danila Tešića (38) zbog sumnje da se predstavljao kao policajac, te u automobilu sa lažnim policijskim rotacijama zaustavljao automobile na Ibarskoj magistrali i od vozača uzimao "mito".

Pretresom stana u kojem je živeo Tešić, inače bivši snajperista, policija je pronašla 11 pištolja, devet pušaka, pet legitimacija koje podsećaju na policijske, 15 noževa, četiri optička nišana, dva elektrošokera i tri dvogleda.

foto: Printscreen

Oružje je odmah upućeno na veštačenje kako bi se utvrdilo da li je reč o vatrenom oružju, ili vazdušnim i gasnim puškama i pištoljima.

foto: Printscreen

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, saopštio je

MUP.

foto: Printscreen

Danilo Tešić je bivši snajperista, koji je 1999. godine bio učesnik borbi na srpskoj granici sa Albanijom i svedok bitaka od Suve Reke do Junika.

foto: Printscreen

(Kurir.rs Foto: Printscreen/MUP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track