UŽAS U JAGODINI! Iznajmio porodici stan, pa im napastvovao ćerkicu. Devojčica ćutala da ih ne bi izbacio na ulicu, A ONDA JE JEDNOG DANA NJENA MAJKA ZATEKLA JEZIVU SCENU
Foto: Shutterstock

određen mu pritvor

UŽAS U JAGODINI! Iznajmio porodici stan, pa im napastvovao ćerkicu. Devojčica ćutala da ih ne bi izbacio na ulicu, A ONDA JE JEDNOG DANA NJENA MAJKA ZATEKLA JEZIVU SCENU

Crna Hronika -

Jagodinska policija uhapsila je D. V. (62), osumnjičenog da je pokušao da obljubi osmogodišnju devojčicu, ćerku svojih podstanara.

Prema našim saznanjima roditelji devojčice su zakupili jednu kuću osumnjičenog D. V., dok je u drugoj kući u dvorištu on živeo. Pre desetak dana D. V. je prišao devojčici koja se igrala u dvorištu i počeo da je pipa po intimnim delovima. I narednih dana nastavio je devojčicu da dira, ali joj je, kako saznajemo, pretio da ne sme nikome da priča o tome.

Iz straha da ne naudi njoj i njenim roditeljima i ne izbaci ih iz kuće u kojoj su podstanari devojčica je ćutala. Muškarac, međutim, nije prestajao da je zlostavlja, da bi se na kraju skinuo go. Da li je hteo da siluje devojčicu, zasad nije poznato, ali se pretpostavlja da mu je to bila namera.

U tome ga je osujetila majka devojčice, koja se, srećom, pojavila u tom trenutku i zatekla užasnu scenu.

Preplašena žena počela je da viče na čoveka i otrgla svoje dete iz ruku napasnika.

Spasla je devojčicu i otišla u policiju, gde je odmah prijavila stanodavca da je dodirivao njenu ćerkicu.

Devojčica je prvo ćutala o traumi koju je preživela iz straha. Međutim, posle izvesnog vremena, kada joj je objašnjeno da stanodavac ne može da naudi ni njoj ni njenim roditeljima, ispričala je nadležnima o ponašanju ovog čoveka.

Osumnjičenom je, po nalogu nadležnog tužioca, prvobitno bilo određeno zadržavanje do 48 sati, a nakon toga sudija za prethodni postupak Višeg suda u Jagodini mu je odredio pritvor do 30 dana.

Kurir.rs/Blic/A. Ž. Adžić/Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track