NOVI DETALJI UŽASNE TRAGEDIJE U POŽAREVCU, SAM SIŠAO U SMRT: Hteo da preparkira da mu voda ne poplavi auto u podzemnoj garaži (VIDEO)
Foto: Facebook Printscreen Urbancityradio

jeziva nesreća

NOVI DETALJI UŽASNE TRAGEDIJE U POŽAREVCU, SAM SIŠAO U SMRT: Hteo da preparkira da mu voda ne poplavi auto u podzemnoj garaži (VIDEO)

Crna Hronika -

BEOGRAD/POŽAREVAC - Požarevljanin Ž. M. (67) izgubio je život juče po podne kada se usled jakog nevremena koje je pogodilo ovaj grad, udavio u poplavljenoj podzemnoj garaži zgrade u Jug Bogdanovoj ulici.

Ž. M. je prema priči komšija sišao da preparkira auto da ga ne poplavi voda.

Podzemne garaže u kojima je ovaj Požarevljanin stradao nalaze se u novoj stambenoj zgradi, koja se nalazi preko puta direkcije JKP “Vodovod i kanalizacija” i koja je useljena pre godinu dana. Iako ulaz u podzmeni deo ima kosinu ka ulici, voda se u njega nije slila sa ulice, već se stvorila od jakih pljuskova, pošto je ulaz nezaštićen.

Kako su rekli stanari ove zgrade, ona je podignuta na placu koji je Ž.M. ustupio investitoru i u kojoj je živeo u prizemlju.

- On godinama radi u Austriji, ali je sada ovde jer mu je supruga bolesna i dva meseca je u požarevačkoj bolnici. Kako smo čuli, on je sišao dole da preparkira auto da ga ne poplavi voda, pa je dole i stradao. Pričalo se da je sišao liftom, pa nije mogao da se vrati, jer je nestala struja, ali vatrogasci kažu da je lift prazan - pričaju komšije.

Nevreme koje je u sredu zahvatilo Požarevac ne pamti se u ovom gradu, jer je jak vetar obarao drveće, a kiša je poplavila i zgradu Požarevačke gimnazije i Centra za kulturu.

(Kurir.rs/Večernje novosti/D. N./Foto: UrbancityRadio Facebook printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NEVREME KAKVO SE NE PAMTI! ZABELELO SE UŽICE KAO DA JE PAO SNEG: Grad se sručio na grad podno Zlatibora, bujice se slivaju ulicama! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja