DOKAZI!? KAMERE SNIMILE DEČAKOVE POSETE KOSTIĆU: Dizajnerov telefon otkriva kakve je poruke razmenjivao sa maloletnikom
Foto: Damir Dervišagić

seksualno uznemiravanje

DOKAZI!? KAMERE SNIMILE DEČAKOVE POSETE KOSTIĆU: Dizajnerov telefon otkriva kakve je poruke razmenjivao sa maloletnikom

Crna Hronika -

L. J. (15), maloletnik koji je prijavio da ga je poznati modni kreator Darko Kostić seksualno uznemiravao, bio je u više puta u njegovom stanu na Novom Beogradu za šta postoje dokazi u vidu snimaka sa sigurnosnih kamera iz Kostićeve zgrade, piše Blic.

Policija će pregledati pomenute snimke kako bi se utvrdilo koliko je dečak puta i u koje vreme dolazio kod Kostića u stan.

- Snimci sa kamera će utvrditi i da li su u njegov stan dolazili i drugi maloletnici i koliko često - kaže izvor blizak istrazi.

Takođe će biti provereno i da li je Kostić pre prijave dečaka imao sumnjive ispade.

- Prema prvim informacijama, postoje indicije da ovo nije jedini slučaj, i to se proverava - navodi sagovornik.

Kostić je pre izvesnog vremena prijavio nestanak mobilnog telefona koji je naknadno pronađen i koji će koristiti policiji i tužilaštvu za istragu.

- Kostiću mobilni nije vraćen već je zadržan u policiji, s ciljem da se provere poruke na njemu kako bi se utvrdilo da li su se on i dečak dopisivali i kakve su sadržine poruke - kaže izvor.

Podsetimo, nakon što je dečak u pratnji majke prijavio Kostića policiji, on je sam otišao u policiju i u svojstvu građanina dao svoju izjavu. Kako je Kurir juče objavio, dizajner je naveo da je dečak izmislio čitav događaj i ispričao da ga je progonio jer je preko njega hteo da postane slavan. Kurir jepokušao da stupi u kontakt s kreatorom, ali on nije odgovarao na naše poruke. Takođe, i porodica navodno zlostavljanog mladića odbila je da za naš list da bilo kakvu izjavu.

Kostić krađu prijavio policiji

Navodno, Kostić je L. J. kazao da je "nizak i da ne može da prođe" kao model i nakon toga je ignorisao sve njegove poruke.

- Kostić navodi da fotografije dečaka ima u mobilnom telefonu, koji mu je, kako kaže, ukraden, kao i da je krađu prijavio policiji i dodaje da je dečak izmislio da mu je nudio preparat za potenciju - objašnjava naš sagovornik.

(Kurir.rs/Blic/ Foto: Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track