NAŠLI SMO SE, POVUKLI CRTU, A ONDA ME JE UHVATIO ZA POLNI ORGAN! Svedočenje prve žrtve Darka Kostića, otkrio i šta se desilo sa dizajnerovim telefonom
Foto: PrintScreen/Facebook

SASLUŠAN U TUŽILAŠTVU

NAŠLI SMO SE, POVUKLI CRTU, A ONDA ME JE UHVATIO ZA POLNI ORGAN! Svedočenje prve žrtve Darka Kostića, otkrio i šta se desilo sa dizajnerovim telefonom

Crna Hronika -

Prva žrtva modnog kreatora i dizajnera Darka Kostića, dvadesetdvogodišnji B. Š., juče je na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu, kako Kurir nezvanično saznaje, potvrdio da ga je kum Jelene Karleuše seksualno napastvovao, odnosno da ga je uhvatio za polni organ!

- Prijatelj mi je dao broj telefona, našao sam se s Kostićem jer sam nameravao da kupim kokain. Na njegov poziv, popeli smo se u stan i povukli crtu. On me je tada iznenada uhvatio za polni organ. Bez ikakvog povoda je to uradio!

Šokiran, udario sam ga u vilicu i izleteo iz stana. U tom besu, poneo sam i njegov mobilni telefon - potvrdio je, kako nezvanično saznajemo, na saslušanju navode krivične prijave.

Podsetimo, kako je Kurir pisao, da je B. Š. bio žrtva seksualnog zlostavljanja kreatora koji se našao iza rešetaka pošto je isto učinio i petnaestogodišnjem učesniku "Grandove" emisije "Neki novi klinci", otkriveno je pošto je Kostić prijavio mladića da mu je ukrao telefon.

- Kada je doneo mobilni telefon u policiju, B. Š. je ispričao šta mu se dogodilo u stanu. Samo nekoliko dana kasnije, pojavila se i druga žrtva, petnaestogodišnjak koji je imao slično iskustvo s kreatorom - podseća izvor iz istrage.

Na saslušanju u tužilaštvu, Kostić se branio ćutanjem i određen mu je pritvor do 30 dana. Prethodno je na saslušanju u policiji tvrdio da mu je sve namešteno i da je on zapravo žrtva.

- Pritvor mu je određen da ne bi uticao na svedoke koji će tokom postupka biti saslušani, a među kojima je portir iz zgrade u kojoj živi. Navodno, dečak kog je napao rekao je da je prvo otrčao do portira i zamolio ga da pozove policiju. Kako je rekao, kada je odbio Kostića, on ga je tri puta udario u glavu i pocepao mu majicu - podseća izvor iz istrage.

Prevara Ojadio Crnogorce za 2.000 evra Protiv Kostića, kako je Kurir pisao, biće pokrenuta istraga i zbog sumnje da je prošle godine prevario crnogorsku kompaniju koja organizuje prestižnu modnu manifestaciju "Fešn konekšn". Kostić se sa organizatorima dogovorio da održi samostalnu reviju i za to uzeo 2.000 evra. Međutim, na reviji se nije pojavio, niti je novac vratio.

(Kurir.rs/J. Spasić/foto Vladimir Šporčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track