DETALJI SAMOUBISTVA U POŽAREVCU: Muškarac (38) skočio u smrt zbog griže savesti? Slupao očev automobil i nije mogao da nađe posao
Foto: Nebojša Mandić, Ilustracija

DETALJI SAMOUBISTVA U POŽAREVCU: Muškarac (38) skočio u smrt zbog griže savesti? Slupao očev automobil i nije mogao da nađe posao

Crna Hronika -

D.A. (38) iz Požarevca izvršio je samoubistvo skokom sa četvrtog sprata, unutar zgrade u Ulici Čede Vasovića. On je najpre preskočio gelender i zatim skočio i pao u podrumski deo zgrade i na licu mesta preminuo.

Prema rečima izvora tpknews iz policije, D.A. je imao prebivalište u Inđiji, ali je u poslednje vreme boravio u stanu svoga oca u ulici Čede Vasovića u Požarevcu. Uviđaj na licu mesta obavio je dežurni tužilac, koji je naložio obdukciju.

- Dan uoči samoubistva, D.A. je išao u Veliko Gradište, u potrazi za poslom. Ujutru ga je njegov otac tražio, jer je video da se ovaj nije vratio kući. Tada je začuo tup udarac i, po izlasku na hodnik, video dole, na pločniku između stepeništa podrumskih prostorija, telo svog sina. Otac pretpostavlja da se on, najverovatnije, ubio zbog griže savesti, jer je pre nekoliko dana slupao njegov auto, što ga je potreslo. Danima nije mogao da spava i pio je lekove za smirenje. Drugi motiv je navodno što nije mogao da nađe posao - rekao je izvor iz policije detalje ovog tragičnog događaja.

Nakon obavljene obdukcije telo nesretnog muškarca predato je porodici radi sahrane.

(Kurir.rs/tpknews Foto: Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track