ŠALA MU DOŠLA GLAVE: Mladić iz Kikinde izigravao Tarzana, pa pao sa bandere
Foto: Aleksandar Jovanović/Ilustracija

tragedija

ŠALA MU DOŠLA GLAVE: Mladić iz Kikinde izigravao Tarzana, pa pao sa bandere

Crna Hronika -

Igor Kučera (38) iz Kikinde tragično je nastradao ispred svoje kuće posle pada sa gvozdene bandere, visoke više 12 metara, dok je u šali glumio Tarzana!

Mladić je pre nesreće pričao sa društvom ispred prodavnice, da bi počeo da se penje na gvozdenu banderu koja se nalazi u blizini njegove kuće.

"Čula sam da je hteo da izigrava Tarzana. Nismo u momentu znali ni o kome je reč, ni šta se dešava, ali već je bilo kasno. Udarila ga je struja i samo je odskočio i pao na zemlju. Bilo je užasno. Hitna pomoć je odmah došla, ali lekari nisu mogli da mu pomognu", ispričala je jedna žena koja je videla tragediju.

Jedan od poznanika preminulogt rekao je da su se lekari pet dana borili da ga spase mladića.

"Stalno se izmotavao i to ga je koštalo glave. Kad je pao sa bandere, zadobio je otvorene prelome lobanje, a imao je i opekotine od struje. Jeziva scena nas je sve potresla, a boga smo molili samo da ostane živ. Posle nekoliko operacija, podlegao je povredama. Svi smo mnogo tužni zbog toga", kaže momak.

„Večiti dečaci“, kako meštani ovog grada na severu Banata nazivaju ovakve momke, skupljali su se skoro svakodnevno na ćošku Jugovićeve ulice i Jovana Popovića, u blizini mesta nesreće. To im je bilo mesto sastanka, gde su se družili i pričali, ali nikada nije bilo smrtnog ishoda.

"U šali i priči često su znali da se mangupiraju i popiju po čašicu alkohola. To je kao neka tradicija u takozvanom prvom rejonu. Ko bi mogao da sluti da će se desiti nesreća", kaže komšija stradalog mladića za „Alo!“.

Igor, prema rečima komšija, nigde nije radio, pa je dane često provodio sa društvom na ćošku.

"Šta ga je nagnalo da uradi ovu ludost, koja ga je koštala života, nikada nećemo znati", pričaju komšije. Živeo je sa sestrom Lidijom, majkom Ljiljanom, ocem Andrašem i babom Dušicom.

(Kurir.rs/Alo/M. Obadić/Z.K/Foto ilustracija: Aleksandar Jovanović Cile)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track