STRAVIČNA NESREĆA KOD BIVŠE GLAVNE ŽELEZNIČKE STANICE: Starici autobus otkinuo nogu, jednoj Beograđanki pozlilo kad je na ulici ugledala krv i komadiće mesa!
Foto: Dušan Stamenković

HOROR

STRAVIČNA NESREĆA KOD BIVŠE GLAVNE ŽELEZNIČKE STANICE: Starici autobus otkinuo nogu, jednoj Beograđanki pozlilo kad je na ulici ugledala krv i komadiće mesa!

Crna Hronika -

Starica (81) teško je povređena pošto joj je u centru Beograda gradski autobus pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima zadnjim točkom prešao preko potkolenice

Osamdesetjednogodišnja žena teško je povređena nakon što joj je danas u Savskoj ulici, preko puta bivše Glavne železničke stanice, gradski autobus prešao preko leve noge i otkinuo je.

Stravičan incident dogodio se oko 10.40 u samom centru Beograda, kada je autobus na liniji 46 zadnjim desnim točkom starici prešao preko leve potkolenice.

Hitna pomoć je po pozivu zaprepašćenih građana brzo pristigla na mesto nesreće i teško povređenu ženu prevezla u Urgentni centar na reanimaciju.

mesto nesreće u Savskoj ulici
mesto nesreće u Savskoj ulicifoto: Dušan Stamenković

Nejasne okolnosti

Izvor Kurira navodi da okolnosti nesreće nisu najjasnije.

- Sve se odigralo na nekih desetak metara od autobuskog stajališta, gde je starica verovatno čekala prevoz. Niko ne može zasigurno da tvrdi kako se incident dogodio, ali postoji mogućnost da se baka saplela i tako podletela pod zadnji točak autobusa. Istraga policije utvrdiće tačan uzrok ove stravične nesreće - navodi izvor.

Lokva krvi
Lokva krvifoto: Dušan Stamenković

Zastrašujuća scena

Očevici kažu da je scena u centru prestonice bila jeziva, kao i da je jednoj Beograđanki pozlilo kada je na ulici ugledala lokvu krvi i komadiće mesa.

- Bilo je zastrašujuće gledati krv na asfaltu, kao i komadiće mesa koji su, osim na ulici, ostali i na zadnjem točku autobusa. Ljudi su se u neverici hvatali za glave dok je policija obavljala uviđaj. Jedna devojka je zbog prizora koji je zatekla u Savskoj ulici osetila vrtoglavicu, ali smo je polili vodom po licu i sve se dobro završilo. Zaista neprijatna scena - zaključili su očevici.

(Kurir.rs/D. Stamenković/Foto: Dušan Stamenković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja