TRAGEDIJA KOD PEĆINACA: Mladić vozio devojku kući, pa poginuo u sudaru
Foto: Fejsbuk

TUGA

TRAGEDIJA KOD PEĆINACA: Mladić vozio devojku kući, pa poginuo u sudaru

Crna Hronika -

Branislav Grujić (28) poginuo je u direktnom sudaru "opel korse" i "folksvagen džete" na lokalnom putu Subotište-Pećinci, dok su još tri osobe teško povređene

Branislav Grujić (28), iz sela Sibač kod Pećinaca, poginuo je u stravičnom sudaru koji se preksinoć oko ponoći dogodio na lokalnom putu Subotište-Pećinci, kada se "opel korsa", kojom je upravljao, direktno sudarila s "folksvagenom", za čijim je volanom bio N. T., koji je teško povređen.

U sudaru su povređene još dve osobe, među kojima i Grujićeva devojka D. O., koja je bila s njim u kolima.

Meštani sela Sibač, sa kojima je Kurir juče razgovarao, kazali su da se nesreća dogodila kada je Branislav vozio devojku kući. - Sudarili su se na jednoj krivini. Priča se da je jedan od vozača bio pijan, ali ne verujem da je reč o Branislavu jer on nikada nije pio - ispričala je za Kurir komšinica porodice Grujić.

uviđaj ilustracija
uviđaj ilustracijafoto: Dragana Udovičić

Ona dodaje da je tragedija zavila u crno čitavo selo, a najviše njegove roditelje, koji ne mogu da se pomire sa gubitkom. - Jezivu tišinu u selu prekidaju samo jecaji roditelja nesrećnog Branislava. Majka i otac kukaju na sav glas: "Bane, gde si, sine?! Gde si pošao?!" Tuga je to velika. Bane je bio divan mladić. Ima stariju sestru koja je udata, ima sina, a pre nekoliko meseci dobila je još jedno dete. I Bane je planirao da se uskoro oženi - priča sagovornica Kurira.

Policija je preksinoć nakon uviđaja pokrenula istragu kojom bi trebalo da se utvrde sve okolnosti ove nesreće. Kako saznajemo, od vozača N. T. uzeta je krv na analizu da bi se proverilo da li je bio pod dejstvom alkohola.

(Kurir.rs/ Jelena Rafailović/ Foto: Fejsbuk, ilustracija Dragana Udovičić)

Povrede Devojci polomljena ruka

Komšije porodice Grujić kažu da je devojka nastradalog mladića bila na mestu suvozača. - Ne znam da li je bilo još nekoga u kolima, ali sam čula da je ona povređena i da je prebačena u KBC Zemun. Pričaju da joj je prilikom sudara polomljena ruka. Ne znam da li uopšte zna da je Branislav nastradao - priča jedna od komšinica unesrećene porodice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja