Najnovije vesti

UBISTVO STUDENTA U ZEMUNU: Komšije su kod Marka viđale samo "jednu devojku", a u stvari je to bio njegov ljubavnik i svirepi ubica!
Foto: Privatna Arhiva

transvestit osumnjičen za užasan zločin

UBISTVO STUDENTA U ZEMUNU: Komšije su kod Marka viđale samo "jednu devojku", a u stvari je to bio njegov ljubavnik i svirepi ubica!

Crna Hronika

Marko je pokušao da pobegne od pomahnitalog napadača sa nožem. Ispred njegove kuće i jutro posle zločina zatečena je velika lokva krvi

Za ubistvo studenta Marka Radovića (24), koji je od ubodnih rana na smrt iskrvario u Zemunu u Ševinoj ullici, osumnjičen je njegov ljubavnik Goran A. (34).

U zajedničkom dvorištu ima još šest domaćinstava, a potresene komšije opisuju Marka iz BiH kao dobrog suseda, koji nikada nije pravio probleme te da ne slute šta bi mogao biti motiv ovog ubistva.

- Izgubljen je jedan mlad život. Marko je bio dečko za primer. Nikada mu sumnjivo i problematično društvo nije dolazilo, samo sam viđao jednu devojku - dodaju komšije.

Osoba za koju su komšije mislile da je ženskog pola, u stvari je bila Markov ljubavnik, transvestit Goran A.

Radović se u Ševinu ulicu u Zemunu doselio pre oko četiri godine kada je počeo studije u Beogradu. Živeo je sam i mirno kao podstanar. Komšije pretpostavljaju da je bio pri kraju studija, a oni koji žive u kućama u zajedničkom dvorištu, o Marku imaju samo reči hvale.

- Marka sam poslednji put video pre dva dana. Sreli smo se u dvorištu i pričai o običnim stvarima kao što je vreme. On je bio dobar mladić, živi i studira ovde već četiri godine. Nije dovodio nikakvo sumnjivo društvo, a noćas nisam čuo nikakvu galamu - rekao je jedan od komšija. Svađu od prethodne večeri čuo je komšija koji je živeo pored njega, ali nije želeo da daje komentar medijima, več je samo rekao da je sve što zna rekao policiji. Pretpostavlja se da je taj sused i pozvao Hitnu pomoć.

U zajedničkom dvorištu jutro posle ubistva zatiču se jezive scene. Krvavi tragovi kojih ima na vratima, ispred stana, na kapiji i ispod drveta, ukazuju na to da je nesrećni mladić, nakon što je izboden, pokušao da pobegne.

Prema prvim informacijama, ubistvu su najverovatnije prethodile svađa i tuča između napadača i žrtve u stanu oko 22 sati.

Napadač je na Marka krenuo nožem, zbog čega mladić izlazi u dvorište ispred kuće. O krvavom jurenju po dvorištu svedoče brojni tragovi i lokve krvi po zidovima okolnih kuća i vrata dvoršta.

Sudeći po tome, Marko je pokušao da pobegne od pomahnitalog napadača sa nožem. Ispred njegove kuće i jutro nakon zločina zatečena je velika lokva krvi. Tragovi svedoče da je Marko zatim potrčao ka kući preko puta svoje gde je na zidu ostavio otiske, da bi ranjen uspeo da otvori vrata kapije i izađe na ulicu.

Krvavi otisak šake na dvorišnim vratima pokazuje da se nesrećni mladić verovatno, sa zadobijenih više ubodnih rana, njome pokušao da zadrži krvarenje.

Marko Radović tada uspeva da izađe iz dvorišta, prelazi ulicu, međutim tu na trotoaru pored drveta pada, gde je od zadobijenih povreda i izdahnuo, čemu takođe svedoče tragovi krvi.

Napadač je pobegao u nepoznatom pravcu nakon napada. Međutim, policija je ubrzo posle zločina uhapsila Gorana A, zbog sumnje da je počinio ovo ubistvo.

Kako je saopšio MUP, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track