MISTERIOZNA SMRT PRIPADNICE VOJSKE SRBIJE (24): Trudnica nije mogla da puca u sebe DVA PUTA!?
Foto: Privantna arhiva

PREDISTRAŽNE RADNJE

MISTERIOZNA SMRT PRIPADNICE VOJSKE SRBIJE (24): Trudnica nije mogla da puca u sebe DVA PUTA!?

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo iz Šapca naložilo je dodatna veštačenja kako bi se utvrdilo da li je Bojana Milanović (24), pripadnica Vojske Srbije, zaista izvršila samoubistvo ili je u nju dva metka iz karabina ispalio neko drugi.

Kako Kurir saznaje, šabačko tužilaštvo još nije pokrenulo istragu, pošto su u toku predistražne radnje, a ono što će definitivno otkloniti sve sumnje jeste balističko veštačenje.

- U tužilaštvo je stigao obdukcioni nalaz, po kome je Milanovićeva izvršila samoubistvo pucnjima iz lovačkog karabina. Tužilaštvo želi da reši slučaj na koji još nije stavljena tačka. Ukoliko veštačenja pokažu da se devojka definitivno ubila, onda će slučaj biti zatvoren. Ako se pak utvrdi da ona nije sama pucala, onda će se odlučiti o daljem toku istrage - objašnjava izvor Kurira.

Bojana sa verenikom Jovišom Marinkovićem
Bojana sa verenikom Jovišom Marinkovićemfoto: Privantna arhiva

On kaže da bi balističko veštačenje trebalo da utvrdi da li je trudnica mogla sama da ispali dva metka.

- Balističar bi trebalo da utvrdi da li je mogla da puca iz karabina u sebe, da li je uopšte bila u mogućnosti da tako ispruži ruku i puca. Ona je na sebi imala dve rane od dva metka, ali zasad sve ukazuje da je izvršila samoubistvo - rekao je sagovornik i dodao da je i porodica pokojne žene zainteresovana da se slučaj reši.

Podsetimo, pripadnica Vojske Srbije, koja je bila u četvrtom mesecu trudnoće, ubila se nekoliko dana pre svoje svadbe u domu verenika Joviše Marinkovića dok je on bio na poslu. Njeno telo pronašao je verenik kada se vratio iz noćne smene.

Rodbina u neverici Ne znamo što se ubila

Rođaka pokojne Bojane kaže da ne zna zašto je ona izvršila samoubistvo. - Čule smo se nekoliko dana pre smrti, nije odavala utisak da nešto nije u redu. Ne znam zašto je to uradila. Svi želimo da se otkrije istina - rekla nam je rođaka.

(Kurir.rs/J. I./ Foto: Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track