OTIŠAO DO RESTORANA PO PIĆE, A ONDA SKOČIO U AMBIS: Švajcarac okončao život u kragujevačkom hotelu
Foto: Youtube Printscreen

Boravio sa suprugom, lečio se u Srbiji

OTIŠAO DO RESTORANA PO PIĆE, A ONDA SKOČIO U AMBIS: Švajcarac okončao život u kragujevačkom hotelu

Crna Hronika -

KRAGUJEVAC - Švajcarski državljanin Bruno E. (57) izvršio je samoubistvo u jednom kragujevačkom hotelu u kojem je bio sa suprugom. Otišao je do restorana, navodno po piće, a onda skočio u ambis.

Naime, švajcarski državljanin Bruno E. (57) skočio je u utorak u popodnevnim satima sa osmog sprata jednog kragujevačkog hotela. Prema nezvaničnim informacijama, reč je o samoubistvu, piše IKragujevac.

Hitna pomoć je poziv primila oko 16.45 sati. Kada je ekipa stigla na mesto tragedije, mogli su, nažalost, samo da konstatuju smrt nesrećnog čoveka.

Prema nezvaničnim informacijama, tragično nastradali Bruno E. u ovom kragujevačkom hotelu bio je sa suprugom. U jednom trenutku joj je rekao da navodno želi da ode i poruči neko piće. Otišao je do restorana na osmom spratu i odatle skočio u ambis. Razlog za samoubistvo, najverovatnije je teška bolest.

Bruno E, kako su ranije prenosili pojedini mediji, došao je iz Švajcarske da bi se u Srbiji lečio od teške bolesti. Bio je na lečenju u Kliničkom centru Srbije u Beogradu gde je operisan. Kako se saznaje, bio je pacijent i Kliničkog centra u Kragujevcu. U poslednjih nekoliko meseci četiri puta je bio na pregledima u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Nažalost, lekari su mogli samo da potvrde dijagnozu kolega iz Švajcarske. Bolovao je od maligne bolesti koja je brzo metastazirala. Po svemu sudeći, teška bolest je doprinela da se odluči na najteži korak i ubije se skokom sa osmog sprata hotela u kojem je bio smešten.

(Kurir.rs/IKragujevac/Foto: Youtube printscreen/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track