ŽABAC PRETUČEN U NOVOM SADU: Napao ga sin Bate Kankana? (FOTO)
kurir

INCIDENT ISPRED HOTELA

ŽABAC PRETUČEN U NOVOM SADU: Napao ga sin Bate Kankana? (FOTO)

Crna Hronika -

Nebojša Tubić, koji je osumnjičen da je nasmrt prebio jednog novosadskog investitora, tvrdi da ga je ispred novosadskog hotela "Park" napao Balša Butorović

Nebojša Tubić, zvani Žabac, bivši dečko pevačice Goce Božinovske, pretučen je nedavno u centru Novog Sada ispred hotela "Park". Njega je, kako tvrdi, napao Balša Butorović, sin pokojnog predsednika FK Vojvodina Ratka Butorovića, zvanog Bata Kankan.

Kako Kurir saznaje, Žabac je u napadu zadobio lake telesne povrede, a u razgovoru za Kurir kaže da se oseća dobro.

- Ne znam šta taj mali više hoće od mene? On i njemu slični misle da mogu rade šta im padne na pamet. Šta je on umislio, da može da se kači sa mnom? Sa jednim Žapcem? Tolike probleme sam imao i preživeo, a opet sam ostao jak i u glavi i fizički. Evo, napravio sam selfi, pa procenite da li me je taj mali pretukao. Pokazao sam mu ko je Žabac i prijavio policiji - kazao je Žabac za Kurir, napominjući da u obračunu nije teže povređen.

foto: FOTO KURIR

Žabac je, inače, osumnjičen za nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom, kad je umro investitor Spasoje Miličević. Žabac se, podsetimo, sumnjiči da je Miličevića, inače vlasnika "Kondor gradnje", prebio na parkingu njegove firme u novembru prošle godine. Obdukcija je pokazala da je Miličevića nakon tuče u bolnici izdalo srce, a verovalo se da Žabac investitora nije sam prebio, međutim, njegov saučesnik nije pronađen. Miličevića su najverovatnije tukli palicama, a ukoliko bude optužen, Žapcu preti kazna do 12 godina zatvora.

Tubić je u pritvoru bio od 10. novembra prošle godine, kada je uhapšen, a produžavan mu je u dva navrata. Polovinom marta mera pritvora zamenjena je lakšom, odnosno zabranom napuštanja stana uz elektronski nadzor. Ta mera mu je ukinuta 18. maja, i on je tada vraćen u pritvor Okružnog zatvora na Klisi jer je utvrđeno da je stan napuštao bez prethodnog odobrenja suda. Ubrzo se ponovo našao na slobodi jer više tužilaštvo koje vodi istragu u slučaju prebijanja Miličevića nije podiglo optužnicu protiv njega u zakonskom roku od šest meseci.

Voli pevačice

Tubić je široj javnosti postao poznat zbog veze sa folkerkom Gocom Božinovskom. Ona je Tubića nakon hapšenja žestoko branila u javnosti tvrdeći da on nije sposoban za ubistvo. Žabac je nedavno ponovo skrenuo pažnju javnosti tvrdnjama da se ljubio s Ksenijom Pajčin, i to neposredno pre nego što ju je ubio dečko Filip Kapsioda.

(Kurir.rs/Lj.Stanišić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track