TUGA U UŽICU, SAHRANJEN VLADAN MARKOVIĆ: Odbornika izujedali stršljenovi, pocrneo u licu, pa izdahnuo ženi na rukama
Foto: Privatna Arhiva

Poslednj ispraćaj na groblju Sarića osoje

TUGA U UŽICU, SAHRANJEN VLADAN MARKOVIĆ: Odbornika izujedali stršljenovi, pocrneo u licu, pa izdahnuo ženi na rukama

Crna Hronika -

Vladan Marković Čedo (43), poznati užički preduzetnik i odbornik Skupštine grada, koji je iznenada preminuo u sredu po podne, najverovatnije od uboda insekata, sahranjen je danas na groblju Sarića osoje u Užicu.

Na put do večne kuće Markovića je ispratilo više stotina Užičana, supruga Aleksandra, brat, roditelji i najbliža rodbina. Marković je bio poznat kao dobar majstor, auto-mehaničar s radnjom blizu centra grada, bio je omiljen u gradu, i njegova iznenadna smrt šokirala je grad.

Poslednji pozdrav... Vladana Markovića ispratile desetine prijatelja i rođaka
Poslednji pozdrav... Vladana Markovića ispratile desetine prijatelja i rođakafoto: D.J.

Vladanovi rođaci i prijatelji kažu da im je još uvek nejasno šta je dovelo do njegove nagle smrti i pitaju se da li ga je zaista ujeo stršljen.

- Buni nas što na njegovom telu nije bilo tragova uboda, to jest mi ih nismo videli. Po onome što smo čuli, Vladan je uz brdašce uspeo da istrči do kuće svoje tetke u selu Zlodol, gde je imao imanje, a svima koji su bili unutra doslovce je rekao: "Izujedaše me osovi, ne izlazite iz kuće" - ispričao je juče jedan od Vladanovih prijatelja i dodao da je on umro ženi na rukama.

Oni su dodali da su lekari Hitne pomoći više od sat vremena pokušavali da ga vrate u život, ali nažalost nisu uspeli.

- Pitali smo lekare šta bi takvi simptomi mogli da znače, po njihovim rečima, ako je u pitanju srčani udar, onda crn grudni koš, crna boja u licu mogla bi da znači nedostatak kiseonika u glavi, to jest da bude posledica jakog gušenja, a to bi moglo da nastupi od alergije na ubod insekta. Tako su nam lekari rekli - kažu Vladanovi prijatelji.

(Kurir.rs/D.J./Foto: D.J./Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track