SLUČAJ KOJI JE PONOVO UZBURKAO SRBIJU! ZORAN MARJANOVIĆ JE IZAŠAO IZ ZATVORA, ALI...Ovi svedoci i tragovi sa mesta zločina ga i dalje terete za BRUTALNO UBISTVO!
Foto: Privatna Arhiva, Damir Dervišagić

DOKAZI KOJU NE MOGU BITI OSPORENI

SLUČAJ KOJI JE PONOVO UZBURKAO SRBIJU! ZORAN MARJANOVIĆ JE IZAŠAO IZ ZATVORA, ALI...Ovi svedoci i tragovi sa mesta zločina ga i dalje terete za BRUTALNO UBISTVO!

Crna Hronika -

BEOGRAD - U slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović, koji od 2. aprila 2016. ne prestaje da uznemirava javnost, postoje neke nelogičnosti, ali i konkretni dokazi koji ne mogu da budu osporeni.

foto: Marina Lopičić

Pevačica je brutalno, usred dana, oko 17 sati, ubijena sa devet udaraca metalnim predmetom u glavu. Obdukcioni nalaz ukazao je na to da se pevačica do poslednjeg daha borila sa ubicom, koji ju je namamio da siđe sa nasipa na livadu, a zatim počeo da je juri, čupa za kosu i udara šipkom u glavu sve do kanala u koji je upala, da bi je u njemu dokrajčio.

Veštačenjem mobilnih telefona Zorana Marjanovića utvrđeno je da je upravo on bio u neposrednoj blizini mesta ubistva, a kako je obrazloženo u optužnici, on je svesno isključio svoj telefon čim je stigao na nasip da bi ga ponovo uključio u 17.04 na mestu gde je bazna stanica locirala pevačicin telefon - u vreme njene smrti.

foto: Vladimir Šporčić

Pevačicina krv na zadnjem sedištu Marjanovićevog "mercedesa" bila je još jedan dokaz za hapšenje Marjanovića.

"DNK izolovan s naslona zadnjeg sedišta putničkog vozila marke "mercedes" pripada Jeleni Marjanović, a po svom intenzitetu odgovara jačem tragu krvi", ukazuje tužilaštvo u optužnici protiv Marjanovića.

Treći dokaz koji je ukazao na Marjanovića jeste i blato na njegovim pantalonama koje je nosio u vreme ubistva, a koje se podudaralo sa blatom na mestu zločina.

Struktura blata menja se na nekoliko metara te je blato koje je pronađeno na pevačicinoj kosi i blato sa pantalona istog sastava.

foto: Privatna Arhiva

O ljubavnom odnosu dvoje supružnika govorili su svi njihovi poznanici, a najviše Zoran i njegov otac Vladimir. Međutim, nakon što je Zoran uhapšen, Vladimir Marjanović izjavio je medijima da je Jelena bila preljubnica i da ju je ubio ljubavnik.

Jelenine prijateljice na saslušanjima su rekle da ju je Zoran kontrolisao, te da iz kuće nije smela da izađe bez njega. One su prvi put ispričale drugu, mračnu stranu odnosa ovo dvoje ljudi.

Nerešene stavke: Gde je oružje?

Uprkos dokazima koje su tužilaštvo i policija prikupili protiv Zorana Marjanovića, iako je na predmetu radilo više od 200 policajaca, ostala je enigma čime je Jelena ubijena?

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Niko od nadležnih nije utvrdio šta je korišćeno kao oružje niti ga je pronašao. U vazduhu je ostalo i pitanje motiva - svi su tvrdili da nema nijednog neprijatelja i da je bila dobra i posvećena majka i žena.

(Kurir.rs/Blic, B.B./Foto: Privatna Arhiva, Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track