KRUNSKI SVEDOK U SLUČAJU MARJANOVIĆ! VIDELA SAM ŽENU, DETE I DVA MUŠKARCA NA NASIPU: Ovo su detalji svedočenja žene kojim se Zoran tereti za ubistvo Jelene! Evo šta se događalo kobnog dana od 16.50 do 18.30
Foto: Stefan Jokić

dopunjena nova optužnica

KRUNSKI SVEDOK U SLUČAJU MARJANOVIĆ! VIDELA SAM ŽENU, DETE I DVA MUŠKARCA NA NASIPU: Ovo su detalji svedočenja žene kojim se Zoran tereti za ubistvo Jelene! Evo šta se događalo kobnog dana od 16.50 do 18.30

Crna Hronika -

Ona je ispričala da je kobnog dana oko 16.40 sati prošla kanal kada je ugledala dete od oko tri, četiri godine i čoveka 20 metara udaljenog od deteta

BEOGRAD - Dva muškarca, dva automobila, ženu i dete videla je od 16.50 do 18.30 sati na nasipu u Crvenki žena čijim je svedočenjem dopunjena nova optužnica protiv Zorana Marjanovića.

Kretanje ova dva muškarca za koje se sumnja da su Zoran Marjanović i njegov otac Vladimir, do detalja je opisala žena. Ovo svedočenje se sada nalazi u dopunjenoj optužnici protiv Zorana Marjanovića kog terete za surovo ubistvo pevačice, njegove supruge Jelene Krsmanović 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki.

foto: Dragana Udovičić

- Ja se više ne osećam sigurno na ovom mestu otkad se ovo dogodilo - rekla je žena koja je bila na nasipu u Crvenki u vreme kada se, kako se navodi u optužnici, ubistvo dogodilo.

Ona je ispričala da je kobnog dana oko 16.40 sati prošla kanal kada je ugledala dete od oko tri, četiri godine i čoveka 20 metara udaljenog od deteta. U blizini je bila još jedna žena i nekoliko dece, a na rampi četiri, pet automobila.

foto: Zorana Jevtić

- Negde oko 16.50 sati taj čovek koji je bio sa devojčicom krenuo je da se penje uz nasip, da se popne na trkačku stazu, i ja sam tada primetila da taj čovek ima rep. Ja sam ovog čoveka videla i kad se kretao nasipom, išao je polako šetajući sa detetom, kretao se prema onoj drugoj rampi prema Pančevačkom mostu, odnosno ka rampi gde se nalazi neka deponija - navela je ova žena čiji identitet se ne navodi zbog njene sigurnosti.

Podsetimo, obdukcijom je utvrđeno da je pevačica ubijena između 16.47 i 17.20.

U daljem toku optužnice spominje se da je ova žena navela ključne detalje. Videla je dva automobila: sivi i smeđi i dete koje kreće ka automobilu.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- U vreme kada je taj čovek krenuo nasipom na udaljenosti od oko kilometar, nalazila su se dva vozila. Ja sam videla ovog čoveka sa detetom da je stigao do tih vozila, videla sam da je neko iz jednog od ta dva vozila izašao i stajao sa čovekom koji je išao sa detetom, stajao je kratko. Posle možda 10 minuta, neko se udaljio ka rampi gde se nalazi deponija, ali ja ne mogu da kažem da li je to bio onaj čovek koji je krenuo sa detetom ili neko drugi koji je eventualno izašao iz jednog od ova dva automobila i produžio sa detetom - navodi ključne detalje žena očevidac.

foto: Kurir/Facebook

U to vreme, kako ona priča, oko 17.30 sati, više nijednog automobila nije bilo na rampi. Svi su otišli.

- Ovo sivo vozilo koje se nalazilo na nasipu je velikom brzinom došlo do rampe Crvenka, potom se vraćalo, sve velikom brzinom i nekoliko puta je išao tamo-amo od rampe Crvenka do mesta gde sam ih i videla. To sivo vozilo kada se vraćalo ka Pančevačkom mostu, odnosno ka rampi gde je bila deponija, nije išlo do deponije, odnosno te rampe, već se zaustavljalo na mestu gde sam ga videla prvi put i odatle ponovo kretalo ka rampi Crvenka - pojašnjava svedok.

foto: Zorana Jevtić

Tek oko 18.45 sati ova žena, kako kaže, kreće kući. I tada ugleda i ono oker vozilo s početka priče kako lagano ide nasipom ka rampi Crvenka.

- Na suvozačevom mestu je bio crni čovek koji je imao tamnu kosu i koja je bila ošišana sa strane kratko, dok je na vrhu glave imao dužu kosu - ističe žena.

Podsetimo, pre tri dana Apelacioni sud ukinuo je, nakon nepunih 10 meseci, pritvor Zoranu Marjanoviću, suprugu ubijene pevačice Jelene, koji je osumnjičen za njeno ubistvo. Ovo, međutim, ne znači da je Marjanović sada slobodan.

Uskoro se očekuje prihvatanje dopunjene optužnice protiv njega, kao i početak suđenja za zversko ubistvo pevačice. Ministar policije Nebojša Stefanović rekao je da policija protiv Marjanovića ima dovoljno dokaza.

foto: Kurir

Muškarac sa repom

- Čovek koji je bio sa devojčicom, a koji je imao kosu vezanu u rep, bio je obučen u crne pantalone i prsluk plave boje. To je bio stariji čovek, možda 60-70 godina, ne sećam se - navela je ova žena svedok.

Takođe, jedan od dokaza je i veštačenje mobilnih telefona pokojne pevačice, Zorana Marjanovića, ali i njegovih članova porodice.

Na osnovu tog veštačenja, kako stoji u optužnici, Zoran Marjanović svesno je isključio svoj telefon čim je stigao na nasip da bi ga ponovo uključio u 17.04 na mestu gde je bazna stanica locirala pevačicin telefon.

(Kurir.rs/Blic/Bojana Bogosav/Foto: Stefan Jokić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track