SLEDE NOVA HAPŠENJA U SLUČAJU MARJANOVIĆ? Bila je Zoranova zlatna koka, nije imao nameru da je ubije! ISPLIVAĆE DOKAZI DOSAD NEPOZNATI JAVNOSTI?
Foto: Privatna Arhiva, Marina Lopičić

slučaj još nije završen

SLEDE NOVA HAPŠENJA U SLUČAJU MARJANOVIĆ? Bila je Zoranova zlatna koka, nije imao nameru da je ubije! ISPLIVAĆE DOKAZI DOSAD NEPOZNATI JAVNOSTI?

Crna Hronika -

Zoran Marjanović, koji je osumnjičen za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović u Borči, pušten je u četvrtak je iz Centralnog zatvora, nakon što mu je Apelacioni sud nakon deset meseci ukinuo pritvor.

foto: Marina Lopičić

Dok jedni smatraju da je ovakva odluka samo uvod u konačno oslobađanje Marjanovića zbog nedostatka dokaza, drugi su pak ubeđeni da je maratonska istraga protiv njega okončana uspešno, kao i da je njegov boravak na slobodi trenutan.

Advokat Nebojša Milosavljević očekuje da će na površinu izaći novi dokazi koji dosad nisu poznati javnosti.

"Slučaj još nije završen i očekujem nova hapšenja. Zoran će i dalje biti u igri, ali će doći do hapšenja novih osoba, osumnjičenih za Jelenino ubistvo. Ovde je reč o organizovanom zločinu, a Jelenu je ubilo više osoba", rekao je advokat Milosavljević za beogradski list.

foto: Privatna Arhiva

Advokat Marko Nicović ističe da Tužilaštvo nema nikakve dokaze protiv Zorana Marjanovića.

"Ukoliko ga optuže, osramotiće se i sud i policija. To govorim, kao bivši funkcioner policije i advokat. On je uhapšen godinu i po dana kasnije od zločina, a ovo je lak slučaj za advokate. Ovde vredi ona izreka: „Bolje hiljadu krivih na slobodi, nego jedan nevin u zatvoru", ocenjuje Nicović.

On i dalje zastupa stav da je Jelenu ubio neki moćnik, a ne porodica.

"Ona je njima bila zlatna koka, koja im je donosila novac. Pa, zašto bi je ubili?! Oni su prećutno dozvolili da neko gura njenu karijeru, zarad novca. To je neko iz sveta estrade, biznisa, politike", rekao je Nicović.

foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

Nicović je i ranije tvrdio da ne veruje da Zoran Marjanović umešan u zločin.

"Nije mi jasno zbog čega je uhapšen godinu i po kasnije, a ne odmah. Prema onome što znam kao osoba koja je dugo radila taj posao, zaključujem da je Jelenin suprug uhapšen samo na osnovu izjave nekih svedoka, a da materijalnih dokaza nema", kategoričan je tada bio Nicović.

On je dodao tada da Marjanović ćuti o svemu, jer mu tako odgovara.

"Jelenin muž veruje da će biti oslobođen. Njegova porodica je takođe ćutala zbog koristi", ubeđen je bivši čovek beogradske policije.

Podsetimo, Jelena Marjanović je ubijena 2. aprila 2016. godine, a njen leš je pronađen dan kasnije u kanalu na nasipu Crvenka u Borči.

(Kurir.rs/Alo, D. Ćuruvija / Foto: Privatna Arhiva, Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track