MALA JANA MU POTRČALA U ZAGRLJAJ, NIJE SE ODVAJALA OD OCA: Zoran Marjanović stigao u Borču, pogledajte kako ga je dočekala porodica (KURIR TV)
Foto: Vladimir Šporčić

posle 10 meseci izašao na slobodu

MALA JANA MU POTRČALA U ZAGRLJAJ, NIJE SE ODVAJALA OD OCA: Zoran Marjanović stigao u Borču, pogledajte kako ga je dočekala porodica (KURIR TV)

Crna Hronika -

BEOGRAD - Zoran Marjanović, muž brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, izašao je danas u 16. 50 časova iz pritvora u kom je bio od 15. septembra prošle godine.

1 / 5 Foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Marjanovića ispred Centralnog zatvora nije sačekao niko od članova porodice, već samo advokat Stefan Jokić koji ga potom odvezao do kuće u Borči.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Zorana su ispred kuće dočekali članovi porodice, koju su mu potrčali u zagrljaj kada je izašao iz vozila.

foto: Vladimir Šporčić

Mala Jana je među prvima istračala ispred kuće, skočila ocu u zagrljaj i nije se odvajala od njega.

Oni su nekoliko minuta stajali ispred kapije, pa su ubrzo ušli u kuću.

Marjanović izgleda znatno drugačije nego što ga javnost pamti pre pritvora. Naime, on je obrijan i skoro ćelav sa osmehom napustio privor u kome je bio od 15. septembra.

Podsetimo, Apelacioni sud je, naime, usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojiom mu je privor bio produžen 26. juna.

foto: Marina Lopičić

Tom odlukom naloženo je da se Marjanović odmah pusti iz pritvora, u kojem je bio od 15. seprembra prošle godine.

"Nasuprot zaključku prvostepenog suda, Apelacioni sud nalazi da u odnosu na okrivljenog Marjanovića ne stoje razlozi za produženje pritvora, već smatra da okolnosti koje su u ranijem periodu ukazivale na postojanje osnova za pritvor, nisu takvog intenziteta te da samim tim ne ukazuju da je nužno zadržavanje okrivljenog u prtivoru po zakonskom osnovu po kojem je određen (uznemirenje javnosti)", precizirala je Piljić.

Više javno tužilaštvo u Beogradu je inače nakon dopune istrage, podiglo novu optužnicu protiv Zorana Marjanovića kojom ga tereti za svirepo ubistvo supruge Jelene nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine.

I novom optužnicom, koja još nije potvrđena, Marjanović se tereti za isto krivično delo - teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

(Kurir.rs/Foto: Vladimir Šporčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track