Najnovije vesti

MUŠKARAC UZNEMIRIO RODITELJE I DECU U NIŠKOM PARKU: MANIJAK skinuo gaće i masturbirao pred decom
Foto: Kurir/M.S.

užasan prizor u nišu

MUŠKARAC UZNEMIRIO RODITELJE I DECU U NIŠKOM PARKU: MANIJAK skinuo gaće i masturbirao pred decom

Crna Hronika

Protiv S. G. policija je podnela prekršajnu prijavu, jer se u spomen-parku Bubanj nepristojno ponašao i pokazivao polni organ mališanima koji su se igrali s roditeljima

Niška policija podnela je prijavu protiv muškarca S. G., koji je u spomen-parku Bubanj u Nišu skinuo donji veš i masturbirao pred decom, koja su se u parku igrala s majkama i očevima.

Kako saznajemo, manijaka su 12. jula oko 20 sati primetili roditelji, koji su se zgrozili prizorom, a jedan od njih je odmah pozvao policiju.

status
statusfoto: Kurir/M.S.

- Otac jednog deteta M. T. je na obodu šetališta primetio muškarca spuštenih gaća kako masturbira. Čovek se zgranuo i pozvao je policiju, koja se stvorila u roku od pet minuta, ali perverznjak nije priveden. Policajci su ga legitimisali i isterali iz parka. Protiv njega je podneta prekršajna prijava - kaže naš sagovornik.

Zvali policiju

Otac koji je prijavio policiji perverznjaka iz Bubanj parka potom je na društvenim mrežama upozorio roditelje i obavestio ih o čoveku koji vadi polni organ pred decom.

- U spomen-parku Bubanj sa ženom i decom, sve uredno pokošena trava, sve čisto i tako dalje, tek nailazi bitanga bolesna i počinje da masturbira pored auta, kao krije se! A Bubanj pun roditelja s decom i mi to videli, zvali policiju. Zamislite bolesnika! I nisu ga uhapsili, nego samo zapisali i onda otišli, a on posle nekoliko minuta ode u šumu i opet posle nekoliko minuta sede u kola i ode - napisao je ovaj uznemireni Nišlija na Fejsbuku.

Podneta prijava

Kuriru je u policiji potvrđeno da je muškarac koga su pre pet dana prijavili građani legitimisan i da je protiv njega podneta prekršajna prijava po Zakonu o javnom redu i miru za nepristojno ponašanje i vređanje morala. - Imamo prijavu, osoba je legitimisana i podneta je prekršajna prijava - rekli su iz niške policije.

park
parkfoto: Kurir/M.S.

M.T. objašnjava za Kurir da čovek koji je tog dana uznemirio decu i roditelje ima između 35 i 40 godina.

- Ima nekako svetlu kosu, normalne je građe i visok oko 175 centimetara. Strašno je ono što smo doživeli. Kad je seo u svoj neki crveni auto, odahnuli smo - kaže M. T.

Neprijatnost iz niškog parka opisali su i drugi roditelji. - Ne smem ni da pomislim šta bi bilo da su deca bila sama. Moglo je da mu padne na pamet da dodirne neko dete ili da pokuša da namami nekoga da pođe s njim. Strašno je šta se sve dešava. Moramo non-stop da pričamo deci i da ih upozoravamo na ovakve bolesnike, da ih edukujemo da znaju da se zaštite jer je, nažalost, sve više ovakvih manijaka oko nas - kaže jedan roditelj.

(Kurir.rs/M.S./ Foto: M.S./ printskrin)

Nije usamljen slučaj Napada i studentkinje

Slučaj muškarca koji je masturbirao u Bubanj parku nije usamljen u Nišu, a neki studenti su na društvenim mrežama nedavno podelili informaciju da se na Tvrđavi, kod mosta u Rovčetu, takođe pojavljuje manijak koji skida farmerke i gaće pred studentkinjama. - Pre mesec i po dana vraćam se s posla i prolazim Dušanovom ulicom. Dečko, rekla bih od najviše 40 godina, stoji pored automobila, svega metar i po od trotoara, skinutih gaća i podignute majice. Masturbira i zove prolaznice. Nisam mogla da verujem da to može da se desi. Da je neko toliko bolestan - napisala je jedna Nišlijka na internetu.

Kako izgleda niški manijak

x Visok 175 centimetara x Ima između 35 i 40 godina x Vozi crveni automobil x Ima svetlu kosu  

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...