JEZIVO! OTIŠLI U CRNU GORU DA ZARADE PARE ZA SVADBU, MILOŠA VRAĆAJU U KOVČEGU: Krenuli iz noćne smene, na pešačkom ih pokosio bahati vozač! SNEŽANI SE BORE ZA ŽIVOT
foto fejsbuk, Foto: Printscreen/Facebook

STRAVIČNA NESREĆA U BEČIĆIMA

JEZIVO! OTIŠLI U CRNU GORU DA ZARADE PARE ZA SVADBU, MILOŠA VRAĆAJU U KOVČEGU: Krenuli iz noćne smene, na pešačkom ih pokosio bahati vozač! SNEŽANI SE BORE ZA ŽIVOT

Crna Hronika -

Miloš Vukomanović (25) iz Zvečana preminuo kada je njega i njegovu devojku Snežanu Rudinac (24) iz Kraljeva na pešačkom prelazu udario automobil

Miloš Vukomanović (25) iz Zvečana poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se preksinoć, 40 minuta posle ponoći, dogodila u Bečićima kod Budve, dok je njegova verenica Snežana Rudinac (24) iz Kraljeva teško povređena i lekari se bore za njen život.

Kako su preneli crnogorski mediji, na mladića i devojku je, dok su prelazili ulicu na pešačkom prelazu, velikom brzinom naleteo automobil kojim je upravljala Budvanka E. A. (23).

- Auto ih je bukvalno pokosio. Čuo se jeziv udarac i oboje su odleteli nekoliko metara dalje. Mladić je od siline udarca preminuo na mestu, a devojka je hitno prevezena u risansku bolnicu i u životnoj je opasnosti. Devojka koja ih je oborila odmah je uhapšena, a policija ispituje uzrok stravične nesreće - preneli su mediji.

foto: Ljiljana Stanišić

Radili na primorju

Kako nezvanično saznajemo, Miloš i Snežana bili su vereni od septembra prošle godine, a u Crnu Goru su otišli pre nekoliko meseci kako bi u sezoni zaradili koji dinar više.

- Njih dvoje su zajedno radili u jednom hotelu u Bečićima. Pretpostavlja se da su se vraćali iz noćne smene kad se desila tragedija - kaže naš sagovornik. Poznanici preminulog mladića i teško povređene devojke ispričali su da ih je vest o tragediji šokirala i potresla.

- Miloš je završio Fakultet za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji i bio je srećan što je našao posao na primorju. Snežana i on su se mnogo voleli, bili su divni, mladi i veseli ljudi - kaže jedan njihov poznanik i dodaje da su Miloš i Snežana planirali da se uskoro venčaju.

Planirali venčanje

- Planirali su da svoju dugogodišnju ljubav krunišu brakom. Želeli su svadbu i zbog toga su otišli na primorje, kako bi zaradili što više novca. Sada su se svi njihovi planovi raspršili u trenu - očajan je poznanik.

On dodaje da nije u kontaktu s porodicama mladića i devojke i da ne zna u kakvom je stanju Snežana.

- Samo da se ona oporavi, nadam se da će uspeti. Verujem da Snežana još uvek ne zna za Miloša i ne smem ni da pomislim kako će podneti njegovu smrt. Tragedija velika - kaže naš sagovornik.

Crnogorski mediji preneli su da je istraga teškog saobraćajnog udesa u toku i da policija proverava sve okolnosti nesreće, te da je od devojke koja je vozila automobil uzeta krv na analizu kako bi se utvrdilo da li je u trenutku sudara bila pod dejstvom alkohola.

(Kurir.rs/Jelena Rafailović/foto Ljiljana Stanišić,fejsbuk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track