Najnovije vesti

NAJNOVIJI DETALJI HAPŠENJA NA KOSOVU! Podgorčanin Mario Milošević kod sebe imao lažna dokumenta i kosovski pasoš! Isplivalo i da je osumnjičen za OVE 3 VELIKE LIKVIDACIJE!
Foto: Uprava policije

policijska akcija

NAJNOVIJI DETALJI HAPŠENJA NA KOSOVU! Podgorčanin Mario Milošević kod sebe imao lažna dokumenta i kosovski pasoš! Isplivalo i da je osumnjičen za OVE 3 VELIKE LIKVIDACIJE!

Crna Hronika

Mario Milošević (38), koji je uhapšen u sredu na Kosovu i Metohiji osumnjičen je da je za račun kavačkog klana ubio Radomira Đuričkovića u oktobru 2016. na Cetinju, a povezuje se i sa pokušajem ubistva njegovog brata u Beogradu.

Na Kosovu je lišen slobode i Đorđe Pavićević (31) iz Nikšića, koji je bio u društvu Miloševića, a koji je pobegao 3. jula 2018. godine iz medicinske ustanove gde je izdržavao kaznu zatvora.

Milošević se potraživao po Interpolovoj poternici raspisanoj od strane NCB Interpol Podgorica zbog sumnje da je zajedno sa Igorom Mašanovićem (22) i Vukanom Vujačićem (23) ubio Radomira Đuričkovića 10. oktobra 2016. godine u Cetinju.

Milošević se od strane crnogorske policije, osim osnovane sumnje da je počinio ovo krivično delo, potražuje zbog indicija koje ukazuju na sumnju da je učestvovao u više likvidacija počinjenih na teritoriji Crne Gore koje su posledica sukoba organizovanih kriminalnih grupa.

Inače, prošle godine u Beogradu ranjen je i brat ubijenog Đuričkovića, Miloš. Istražitelji su tada sumnjali je pokušaj ubistva Miloša Đuričkovića nastavak rata između kotorskih kriminalnih grupa, škaljarskog i kavačkog klana, koji je počeo posle nestanka 300 kilograma kokaina u Španiji.

"Prva žrtva tog rata bio je upravo Đuričkovićev kum Goran Radoman, takođe Cetinjan, ubijen u februaru 2015. u Novom Beogradu. Radoman se dovodio u vezu sa nestankom droge vredne 15 miliona evra. Posle ove egzekucije, rat se rasplamsao i na obe strane bilo je više žrtava", kaže sagovornik.

Prema navodima iz istrage, ubistvo Radomira Đuričkovića organizovao je Milošević i to po nalogu finansijera kavačkog klana. Kao motiv te egzekucije pominjalo se da je Radomir imao informacije o kokainu koji je nestao u Španiji.

Lažna dokumenta

Milošević je kod sebe imao dokumenta na ime Miroslava Kostića i kosovski pasoš. Među dokaznim materijalom su dva pištolja i skank.

Istražitelji sada proveravaju operativna saznanja da li je Mario Milošević učestvovao u ubistvu Podgoričanina Miodraga Kruščića 21. maja, pišu crnogorski mediji. 

(Kurir.rs/Cdm, Blic/Foto: Uprava policije)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...