OVO JE STARAC-MONSTRUM KOJI JE DEVOJČICI ZARIO NOŽ U VRAT: Zastrašujući detalji krvoprolića u niškom sudu!
Foto: Kurir

horor na suđenju

OVO JE STARAC-MONSTRUM KOJI JE DEVOJČICI ZARIO NOŽ U VRAT: Zastrašujući detalji krvoprolića u niškom sudu!

Crna Hronika -

Blagoje Stojanović (75), koji je juče oko podneva u Osnovnom sudu u Nišu nožem izbo A. M. (17), a potom popio sonu kiselinu, preminuo je u Kliničkom centru u Nišu. Devojka kojoj je zadao ubod u vrat, kako je potvrđeno iz ove zdravstvene ustanove, nije životno ugrožena.

Krvava drama odigrala se u hodniku, ispred sudnice, naočigled brojnih advokata, zaposlenih i stranaka u sudu, pred sam početak ročišta koje je bilo zakazano. - Blagoje Stojanović trebalo je da ima suđenje sa majkom A. M. Međutim, žena koja je trenutno u psihijatrijskoj ustanovi nije se pojavila, a njena ćerka je došla da opravda izostanak. Prisutni su bili i njihovi advokati, ništa nije ukazivalo na horor koji je usledio - priča za Kurir očevidac tragedije.

foto: Privatna Arhiva

Poprskao je sprejom

Čim je ugledao A. M., Stojanović je, prema rečima našeg sagovornika, počeo da viče i da je optužuje da mu ona i majka duguju 3.000 evra. Devojka mu je odgovorila da to nije istina, i u tom trenutku je nastao potpuni haos ispred sudnice.

Svađali se i ranije

- Pomahnitali starac je skočio iako je bio lošeg zdravstvenog stanja. Odmah je izvadio biber-sprej iz džepa i poprskao devojku u lice. Ona je počela da vrišti, ali je, na zaprepašćenje prisutnih, tada izvukao neki oštar predmet, verovatno perorez, i ubo je u vrat! Prvi koji se snašao da pritekne u pomoć bio je advokat majke A. M., koji je nekako uspeo da savlada starca i odvoji ga od devojke, jer bi je on inače sigurno ubio - dodaje svedok drame.

Čim je krv počela da šiklja, u opštem haosu i metežu, Blagoje je iz drugog džepa izvadio bočicu sa sonom kiselinom i popio je. - Čuli smo samo vrisku, a kada smo istrčali iz kancelarije, devojka je ležala, krvi je bilo na sve strane - priča sagovornik Kurira. I devojku i starca Hitna pomoć prevezla je u Klinički centar, u kom je on preminuo četiri sata kasnije.

4 sata posle drame u palati pravde Blagoje je preminuo
4 sata posle drame u palati pravde Blagoje je preminuofoto: Kurir

Prema nezvaničnim informacijama, Stojanović i majka povređene devojke sporili su se oko duga od oko 1.000 evra. Žena je navodno čuvala Blagojevu suprugu dok ona nije preminula. I posle smrti supruge, on ju je angažovao da obavlja kućne poslove. - Problemi su nastali kada je ona odlučila da da otkaz. Blagoje ju je tada optužio da mu je dužna i da ju je preplatio za poslove koje je obavljala kod njega. Podneo je tužbu protiv nje, i ovo nije bilo njihovo prvo ročište. Manji incidenti su se dešavali gotovo uvek kada su se sretali ispred sudnice - objašnjava sagovornik.

Doselili se s Kosova

Majka devojke koja je povređena, kako dodaje, na lečenju je i ne zna da se dogodila krvava drama u sudu. - Nesrećna žena sa decom se doselila sa Kosova i Metohije. Osim A. M., ona ima još dve ćerke i sina. Žive kao podstanari dok im je majka u bolnici . Znam da je radila kod Blagoja i da su imali nesuglasice - kaže poznanik porodice.

Sestra povređene devojke HVALA BOGU ŠTO JE ŽIVA

foto: Kurir

Sestra povređene A. M. ispričala je za Kurir da je njena majka održavala Blagojevu kuću i čuvala njega i njegovu ženu. - Moja sestra je otišla u sud da kaže da je majka bolesna i da ne može da prisustvuje parnici. Potpuno je neshvatljivo da je taj deda skočio i povredio moju sestru, koju takoreći nije ni poznavao. Ona je učenica Škole mode i lepote i apsolutno nema nikakve veze sa tim i hvala bogu što će ostati živa - rekla je sestra za Kurir i dodala da je njena majka pošteno radila kod Blagoja.

Planirao zločin SLAGAO STRAŽU I UNEO NOŽIĆ

Blagoje Stojanović najverovatnije je planirao zločin s obzirom na to da je sa sobom poneo suzavac, sonu kiselinu, ali i nožić. - Kada je prolazio kroz rendgen, odnosno KD vrata na ulazu u sud, stražarima je rekao da ima ugrađen bajpas i da zato aparat reaguje. Čak im je pokazao ožiljak od operacije. Poverovali su mu i tako je uspeo da unese oružje kojim je kasnije ubo devojku - kaže izvor.

foto: Kurir

(Kurir.rs/ Marko Stojiljković/ Foto: Kurir/ privatna arhiva)

************************************************************

SUTRA U KURIRU PROČITAJTE JOŠ

* SULEJMAN UGLJANIN UDARIO NA SRBIJU: - Vučić nije moj predsednik - Brnabićeva preti Bošnjacima - Srpska vojska je pretnja po Bošnjake - Da je Sandžak država danas bih priznao Kosovo

* STRAVIČNO! DOSAD NEZABELEŽEN ZLOČIN U NIŠU Deda zario nož u vrat podstanarki usred suda, pa se otrovao

* URNEBESNI NADIMCI NA NAŠOJ POLITIČKOJ SCENI: Nindža i Klempo drmaju u Skupštini, Šina Sunđer Bob u opoziciji!

* PATRIJARH IRINEJ PROZVAO CRNOGORSKE VLASTI: Srbima u Crnoj Gori kao u ustaškoj NDH

* ISTRAGA: Posledice skandaloznog puta u Španiji, uz Šakiru, mora da odgovara i direktor!

* INTERVJU CECA RAŽNATOVIĆ: Strašno mi je da gledam kad se Veljko bije

* PUKLA VEZA: Lukas otkačio zečicu Božanu

* AERODROM JURICA PAĐEN UOČI NASTUPA NA BIR FESTU: Juga mi nedostaje kao mlečni zubi

**********************************************************

NAJBOLJI SAVETI

KURIR POKLANJA DODATAK VAŠ LEKAR Najbolje rešenje za otklanjanje tegoba izazvanih kamenom u žučnoj kesi

foto: Kurir

Eminentni lekari savetuju kako da se najlakše oslobodite svojih tegoba!

Dodatak Vaš lekar na čak 16 strana, u utorak donosi pregršt korisnih saveta kako da sačuvate i unapredite svoje zdravlje.

Za vas smo razgovarali sa dr Borislavom Toškovićem, asistentom na katedri hirurgije Medicinskog fakulteta i hirurgom u KBC „Bežanijska kosa“ o nastanku kamena u žučnoj kesi i najboljem načinu za rešavanje ove tegobe. Aleksandar Popović, manuelni terapeut, odgovara na pitanja zašto imamo problema sa kičmom i bolovima u zglobovima i zašto je hiropraktika dobra za sve te tegobe, dok docent dr Janko Samardžić, specijalista kliničke farmakologije, otkriva kako se sve ispoljava nedostatak cinka u organizmu,

Čitaj Kurir, jer uvek dobijaš više!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track