CARINICI OTVORILI KAMION, PA OSTALI U ČUDU: Čitava auto-perionica stala je unutra! (FOTO)
Foto: Uprava carina Srbije

sprečen šverc

CARINICI OTVORILI KAMION, PA OSTALI U ČUDU: Čitava auto-perionica stala je unutra! (FOTO)

Crna Hronika -

Carinici su u saradnji sa policijom tokom dubinske kontrole na magistralnom putu Užice - Požega, u Sevojnu nadomak Užica, zaplenili neprijavljenu opremu dovoljnu za celu samouslužnu auto-perionicu, saopštila je danas Uprava carine.

Prekršaj je otkriven u utorak, u kamionu bosanskohercegovačkih registarskih oznaka, kojim je 60-godišnji državljanin te zemlje prevozio drvnu građu iz BiH ka Makedoniji.

foto: Uprava carina Srbije

Međutim, zahvaljujući pregledu na mobilnom skeneru, otkriveno je da se u zadnjem delu prikolice, pored prijavljene robe, nalazi i sakriveni tovar.

Slika sa skenera je pokazala da se u kamionu nalazi i deo robe koji ne pripada prijavljenoj drvnoj građi, pa je naložen detaljan pregled koji je podrazumevao istovar kamiona.

foto: Uprava carina Srbije

Ubrzo je potvrđeno da se među legalno transportovanom robom nalazi i velika količina opreme dovoljne za celu samouslužnu auto-perionicu, a reč je o ukupno šest pumpi različitih vrsta - za vodu sa filterima, sa ekspanzivnom posudom i pumpi za doziranje, tri elektromotora, obloge usisivača i drugim delovima sa pratećom opremom i inventarom.

foto: Uprava carina Srbije

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Uprava carina Srbije)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track