Najnovije vesti

ISTRAGA O UBISTVU LIDERA GI SDP: Saslušani Crnogorci zbog ubistva Ivanovića
Foto: Profimedia/Kurir

potvrđeno pisanje kurira

ISTRAGA O UBISTVU LIDERA GI SDP: Saslušani Crnogorci zbog ubistva Ivanovića

Crna Hronika

Kriminalna grupa koja je prošle nedelje uhapšena u Prištini saslušana je u kosovskom tužilaštvu, ali su negirali bilo kakvu povezanost s ubistvom lidera Srba

Kriminalna grupa iz Crne Gore i Srbije koja je prošle nedelje uhapšena u Prištini po međunarodnim poternicama i sumnjiči se da je likvidirala lidera GI SDP Olivera Ivanovića saslušana je u tužilaštvu na Kosmetu, ali su negirali bilo kakvu povezanost s tim zločinom, objavili su crnogorski mediji.
 

foto: Kurir

Lica sa poternica

 

U Prištini su, kako je pisao Kurir, u akciji policije uhapšeni Crnogorci Mario Milošević (38), Đorđe Pavićević (31), Vukan Vujačić i Igor Mašanović, kao i srpski državljanin Strahinja Đanković (22).

 

 

Podgoričanin Milošević lišen je slobode po međunarodnoj poternici zbog sumnje da je učestvovao u likvidaciji Radomira Đuričkovića na Cetinju. Đanković, navijač Rada, na poternici je zbog sumnje da je krajem februara na Vidikovcu ubio navijača Petra Arsića (38).

 

Žrtva... Oliver Ivanović
Žrtva... Oliver Ivanovićfoto: Profimedia

Njih dvojica se, navodno, najviše pominju u novim detaljima u istrazi o ubistvu Ivanovića. Na te okolnosti su i saslušani u tužilaštvu na Kosmetu, a spekuliše se i da su u ubistvu Ivanovića, prema novim podacima, učestvovali i navijači jednog kluba iz Srbije.
 

Hapšenje jednog od kriminalaca...Kurir još 22. jula najavio šta će se desiti
Hapšenje jednog od kriminalaca...Kurir još 22. jula najavio šta će se desitifoto: Kurir

Lažno svedočenje

 

Inače, ovoj petorci, kako je Kurir pisao, pripadnici albanskih bezbednosnih službi na Kosovu ponudili su milionske sume i potpunu zaštitu ukoliko pristanu na „nagodbu“, odnosno da lažno svedoče da su učestvovali u pripremi i ubistvu Ivanovića i da im je posao naručen iz Beograda.

 

Kosovski istražitelji osumnjičenima za najmanje tri mafijaške likvidacije, otmice, trgovinu drogom i držanje oružja nude zaštitu od izručenja, promenu identiteta, pa čak i potpunu slobodu.

 

(Kurir / Foto: Profimedia/Kurir)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...