DETALJI BRUTALNOG NASILJA NA VOŽDOVCU: Pred detetom razbio lobanju komšiji! Krvnički ga je nokautirao jer je ZADRŽAVAO RED NA KASI (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen

jezivo

DETALJI BRUTALNOG NASILJA NA VOŽDOVCU: Pred detetom razbio lobanju komšiji! Krvnički ga je nokautirao jer je ZADRŽAVAO RED NA KASI (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Crna Hronika -

H.M. (55) koji je u četvrtak oko 18 časova u naselju Stepa Stepanović naneo teške telesne povrede penzioneru Lj.Jovičiću (60) danas je priveden tužiocu, saznaje Kurir.

Kako pričaju očevici ovog stravičnog sukob je započeo u lokalnoj prodavnici ispred koje se incident odigrao.

Obojica su stajali u redu za kasu. Jovičić je malo duže razgovarao sa kasirkom zahvaljujući joj se što mu je sačuvala neku robu koju je prethodno zaboravio. To je očigledno iznerviralo H.M. koji ga je opsovao i gurnuo u leđa - priča svedok ovog događaja.

Nesrećni čovek je potom izašao ispred prodavnice gde mu je H.M. prišao i udario ga pesnicom.

- Jovičić mu je nešto dobacio a H.M. ga je istog momenta nokautirao. Starac je od siline udarca pao i udario glavom u betonski zidić. Nekoliko minuta je ležao u nesvesti dok su okupljeni stanari pokušavali da mu pomognu - priča naš sagovornik.

On dodaje da se i H.M. nakon što je video da se Jovičić ne pomera vratio i pokušao da ga osvesti.

- Kada je video da se ne diže H.M. je prišao i pokušao da ga podigne. Tada je stigla i porodica nesrećnog čoveka, a on je odbio lekarsku pomoć uprkos činjenici da je bio teško povređen - kaže naš izvor i navodi da je starac nekoliko dana kasnije sam zatražio lekarsku pomoć.

- Javio se u bolnicu i tamo su mu konstatovali teške povrede, naprslinu lobanje i nagnječenje mozga. Navodno je zadržan u šok sobi i nalazi se u životnoj opasnosti - kaže naš sagovornik.

O povređenom Jovičiću komšije imaju samo reči hvale.

On je divan čovek. Svima se kulturno javi i sa svima popriča. Čula sam šta se desilo i jako sam se potresla. Zar neko da ga ubije samo zato što je želeo da bude ljubazan kao i uvek - kaže jedna od žiteljki naselja Stepa Stepanović.

(Kurir.rs Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track