Najnovije vesti

ADVOKATA OGNJANOVIĆA LIKVIDIRAO PLAĆENI UBICA: Prigušivač, praćenje, kamuflaža, kamere... Sve je bilo isplanirano DO DETALJA!
Foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić

Dragoslav Ognjanović praćen nedeljama pre sačekuše

ADVOKATA OGNJANOVIĆA LIKVIDIRAO PLAĆENI UBICA: Prigušivač, praćenje, kamuflaža, kamere... Sve je bilo isplanirano DO DETALJA!

Crna Hronika

Policija i dalje traga za ubicom advokata Dragoslava Miše Ognjanovića koji je likvidran u subotu, 28. jula, ispred zgrade na Novom Beogradu. S obzirom na način na koji je izvršen zločin, najverovatnije se radi o plaćenom profesionalcu, koji je do najsitnijih detalja isplanirao ubistvo.

foto: Aleksandar Jovanović

Što se ostalih informacija o ubistvu tiče, u likvidaciji je verovatno korišćeno oružje koje je imalo prigušivač.

foto: Dragana Udovičić

To bi objasnilo i reči komšija koje nisu čule praske iz pištolja već tiše zvuke - poput pucanja petardi. Na advokata je, prema poslednjim informacijama, ispaljeno najmanje 10 hitaca iz pištolja kalibra devet milimetara.

Ognjanović je siguno praćen nekoliko nedelja pre likvidacije. Ubice su tada već dobro naučile koje su njegove navike i planovi, što pokazuje i činjenica da su ga ubili nepuna dva meseca nakon što se sa suprugom preselio na novu adresu u Ulicu Antifašističke borbe na Novom Beogradu.

foto: Marina Lopičić

Takođe, ubistvo se dogodilo svega jedan dan pre nego što je advokat nameravao da se uputi ka Hrvatskoj, gde su mu se već nalazile supruga Sanja Papić i dete.

foto: Aleksandar Jovanović

Plaćenik je dobro znao i gde su sigurnosne kamere i uspeo je da ih zaobiđe prilikom skrivanja i likvidacije.

(Kurir.rs/Blic/Foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...