STRAVIČNA NESREĆA KOD GRDELIČKE KLISURE, POVREĐENO DEVETORO DECE: Sudar autobusa i nekoliko automobila, formirana kolona duga 6km!
Foto: PrintScreen

užas

STRAVIČNA NESREĆA KOD GRDELIČKE KLISURE, POVREĐENO DEVETORO DECE: Sudar autobusa i nekoliko automobila, formirana kolona duga 6km!

Crna Hronika -

U Grdeličkoj klisuri nedaleko od Predejana oko 15.45 časova došlo je saobraćajne nezgode u kojoj ima više od dvadeset povređenih, od kojih je devetoro dece.

Kako se saznaje, do nesreće je došlo došlo kada se "audi" nemačkih registarskih oznaka prilikom preticanja "škode" beogradskih tablica sudario sa autobusom koji je išao iz suprotnog smera, nakon čega se odbio od autobusa i udario u "škodu".

Iz MUP- a je saopšteno da je povređena je 21 osoba od kojih je devet maloletnih.

foto: PrintScreen

Niko od povređenih nije životno ugrožen, a kako se navodi, saobraćaj je na ovoj deonici bio u zastoju i stvorila se kolona vozila duga 6 kilometara.

Putnici iz autobusa kažu da su spavali i da su čuli samo prasak.

foto: PrintScreen

"Čuo sam jak udarac i video sam da je autobus počeo da se zanosi u stranu, i evo završili smo u kanalu", ispričao je jedan od putnika iz autobusa.

Svi povređeni su zbrinuti u Zdravstvenom centru u Leskovcu, a po ovlašćenju zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu uviđaj su obavili policijski slžbenici Policijske uprave u Vranju.

Saobraćaj je na tom delu puta nakon prekida normalizovan.

(Kurir.rs/Prva/Foto: Printscreen, TV Prva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track