ISTRAGA Kamere zabeležile ubistvo biznismena

SRBIN ZAGRLIO KRALJA MALTE, PA GA IZBO DVA PUTA: Isplivao snimak likvidacije biznismena! Bojan nije bio drogiran, a ispituje se i OVAJ VAŽAN DETALJ (VIDEO)

Crna Hronika -

U okviru istrage koju protiv Srbina Bojana Čmelika (35) vode malteški istražitelji zbog brutalnog ubistva poznatog biznismena Huga Ketkutija, pojavio se i video-snimak stravičnog zločina, koji je zabeležen kamerama iz hotela u kome se desio zločin.

Kamere su zabeležile šta se dešavalo pre, ali i posle zločina.

Na videu se vidi kako biznismen sedi na stolici u društvu brata i kolega, kada mu Čmelik, maskiran šeširom, prilazi kroz masu, noseći nož iza leđa. Srbin ga najpre grli, a potom i povlači ka sebi i dva puta ga ubada u grudi i stomak.

Nakon toga, on se daje u beg, a nesrećni čovek pada. Ljudi koji su bili s Ketkutijem pokušavali su da sustignu Srbina, koji sve vreme beži. Jeziva scena odvijala se pred brojnim očevicima.

Brojke x 2 puta je Srbin ubo Ketkutija x16 centimetara dugačak nož

Kako su saopštili mediji s Malte, prikupljeno je dovoljno dokaza da je srpski državljanin ubio "kralja Malte" Ketkutija i očekuje se da on uskoro bude optužen, ali i osuđen za krvavi zločin, koji je šokirao Maltežane.

- Nema sumnje da je nožem koji je nađen kod Srbina ubijen Ketkuti. Međutim, na sečivu je otkriven i DNK treće, nepoznate osobe, i taj trag će biti analiziran da bi se utvrdilo čiji je. Nož je dugačak 16 centimetara - navodi se u medijima.

Zločin se dogodio 6. jula u mestu Pačevil na Malti. Čmelik je izbo biznismena kod koga je ranije bio zaposlen, a Ketkuti je preminuo nekoliko dana kasnije. Tokom istrage je utvrđeno da je Bojanovo pravo prezime Mitić i da je u Srbiji već robijao zbog pljačke.

Veštačenje Nije bio drogiran

Kako su preneli mediji, u okviru istrage stravičnog ubistva, veštaci su potvrdili da Čmelik u trenutku ubistva nije bio pod dejstvom droge.

- Na njegovom telu su vidljivi ožiljci, ali je on objasnio da ih je zadobio dok je ležao zatvorsku kaznu - navode mediji.

(Kurir.rs/J.Ivić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track