ON JE HTEO DA SE ZAPALI I OTRUJE PRED SUDOM U NOVOM SADU: Hvala policajcima koji su mi izbacili otrov iz usta! Nisam hteo nikoga da ubijem, samo sebe!
Foto: Privatna Arhiva

POTRESNA ISPOVEST

ON JE HTEO DA SE ZAPALI I OTRUJE PRED SUDOM U NOVOM SADU: Hvala policajcima koji su mi izbacili otrov iz usta! Nisam hteo nikoga da ubijem, samo sebe!

Crna Hronika -

NOVI SAD – "Dok sam živ biću zahvalan policajcima Aleksandru Markoviću i Milanu Abrliću koji su mi spasili život. Da nije njih bilo, odnosno, da mi nisu izbacili iz usta otrov, danas me ne bi bilo. Progutao sam dva gutlja, ali mi je policajac Aleksandar otrgao bočicu, naterao me je da ispljunem. Govoreći mi da ništa nije vredno kao što je život", započinje svoju ispovest plačući, Stevan Tanackov (50) iz Mokrina, koji je u sredu ispred novosadskog suda pokušao da se ubije, tako što se polio sa dva litra benzina i počeo da pije otrov “Total”.

"Nisam hteo nikoga da ugrozim, samo sebe. Kada sam se polio benzinom iz flaše, uzeo sam da pijem taj otrov, a u ruci mi je bio upaljač I mislio sam da “kresnem”. Ali na svu sreću pa su policajci Aleksandar I Milan reagovali kako su trebali. Da nisu sada bi bio mrtav", plačući priča Stevan.

Kako dalje kaže na ovaj korak se odlučio nezadovoljan time što je pre par godina kupio kuću za sestru u Mokrinu, ali da se nakon izvesnog vremena sve to iskomplikovalo i sada po njegovim rečima, mora kuću da vrati.

(Kurir.rs/S. Stojanović/Foto: Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track