Najnovije vesti

STEFANOVIĆ O HAPŠENJU HRVATSKIH HULIGANA: Pretresli smo 400 navijača, našli smo baklje, sekire, narkotike, ali i pokradenu robu sa pumpe
Foto: Zorana Jevtić/Dragana Udovičić

niko ne sme da ugrožava bezbednost

STEFANOVIĆ O HAPŠENJU HRVATSKIH HULIGANA: Pretresli smo 400 navijača, našli smo baklje, sekire, narkotike, ali i pokradenu robu sa pumpe

Crna Hronika

Kako je Kurir ekskluzivno objavio, sprski policajci su u munjevitoj akciji pohapsili 28 navijača iz Splita koji su juče, na putu ka Bugarskoj, demolirali i pljačkali pumpu u Vrčinu, a povodom akcije hapšenja oglasio se i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović.

 

 

On je rekao je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova zaustavili na auto-putu više od 400 hrvatskih navijača, a detaljnom kontrolom navijača i njihovih vozila policija je pronašla veću količinu drvenih i metalnih palica, nekoliko sekira i baklji, kao i manju količinu narkotika.


- U policijske stanice u Nišu i Grockoj sprovodi se 32 navijača koji će biti privedeni nadležnim tužiocima i sudijama za prekršaje. Policija je kod nekih navijača pronašla i robu koju su ukrali na jednoj benzinskoj stanici kod Vrčina, tačnije cigarete, piće i igračke sa akciznim markicama Republike Srbije. Zbog divljanja na benzinskoj stanici sudiji za prekršaje biće privedeno 28 navijača zbog izvršenog prekršaja nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje u grupi, za šta je zaprećena zatvorska kazna od 30 do 60 dana - objasnio je ministar Stefanović.

 

foto: Printskrin


Ministar je upozorio sve one koji se kreću Republikom Srbijom, i naše državljane i naše goste, da se ponašaju u skladu sa propisima i da poštuju zakone Srbije.

 

- Svako divljačko ponašanje, ponašanje koje uznemirava građane Srbije, nanosi im materijalnu štetu ili ugrožava njihovu bezbednost, biće oštro sankcionisano - poručio je Stefanović.

 

 

Kurir.rs

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...