Najnovije vesti

VELIKA AKCIJA U GROCKOJ

KURIR EKSKLUZIVNO SAZNAJE: POLICIJA UHAPSILA HRVATSKE HULIGANE! Privedeno 28 navijača Torcide iz Splita koji su demolirali i opljačkali pumpu! (KURIR TV)

Crna Hronika

Policajci iz policijske stanice Grocka uhapsili su 28 navijača grupe Torcida iz Splita, koji su juče na putu za Sofiju napravili haos na pumpi Mol u Vrčinu.

Kako saznajemo, oni su uhapšeni u povratku iz Bugarske, a akciju je lično vodio šef Policijske stanice Grocka, Zoran Đorđević, a nezvanično, privedeni huligani tokom hapšenja nisu pružali otpor...

1 / 2 Foto: Dragana Udovičić

Nakon detaljne sprovedene istrage i analize video snimaka sa pumpe, huligani i njihova vozila su identifikovani i oni su uhapšeni u munjevitoj akciji policije i privedeni u PS Grocka, jer je i krivično delo počinjeno na teritoriji te opštine.

Policijska stanica u Grockoj je, kako saznajemo, puna uhapšenih vandala iz Hrvatske, oni su u stanicu dovedeni u 5 marica i, nezvanično, tu će i biti saslušani, a nakon izrečenih mera znaće se kako će dalje biti kažnjeni. 

Oni će dati izjave u ovoj stanici, pa će verovatno biti sprovedeni kod sudije za prekršaje u Gradskom Supu u Bulevaru Despota Stefana, rekao je predsednik Prekršajnog suda u Beogradu Milan Marinković.

"Oni su privedeni u stanicu u Grockoj jer je na toj teritoriji, u Vrčinu, izvršen prekršaj. Policija im trenutno uzima podatke, nakon čega bi trebalo da napiše prekršajne prijave zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru", precizirao je Marinović.

1 / 9 Foto: Dragana Udovičić

Da podsetimo, oni su juče na putu za Sofiju svratili na pumpu Mol u Vrčinu, pokrali veću količinu hrane i pića i iscrtali grafite sa ustaškim simbolima.

Hrvatski huligani nisu bili tada zaustavljeni, već su krenuli put Sofije na utakmicu Lige Evrope između Slavije i Hajduka iz Splita, ali ih je policija, znajući da moraju tuda da prođu u povratku, mudrim potezom sačekala kod Niša, identifikovala na osnovu snimaka i odmah privela.

Inače važe za jednu od najozloglašenijih navijačkih grupa.

Kurir.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...