OVO JE DRUGI MONSTRUM KOJI JE PODVODIO DEVOJČICU IZ KRAGUJEVCA: Šaban je tukao i ucenjivao snimcima! Maloletnica prošla pakao! (FOTO)
Foto: Kurir/Privatna Arhiva

KURIR OTKRIVA

OVO JE DRUGI MONSTRUM KOJI JE PODVODIO DEVOJČICU IZ KRAGUJEVCA: Šaban je tukao i ucenjivao snimcima! Maloletnica prošla pakao! (FOTO)

Crna Hronika -

Pored Sebastijana Beganaja (21), koji je uvukao u lanac prostitucije petnaestogodišnju devojčicu iz Kragujevca, srpske nacionalnosti, nju je tukao, zlostavljao i ucenjivao eksplicitnim snimcima i Šaban Begani (31).

1 / 3 Foto: Kurir/Privatna Arhiva

Begani je višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela među kojima su trgovina narkoticima i ljudima.

Da podsetimo, kragujevačka policija uhapsila je Sebastijana B. (23) i Šabana B. (31) iz okoline tog grada zbog trgovine ljudima, a sumnja se da su oni mesecima podvodili maloletnicu (15) starijim muškarcima!

Kako saznajemo, osim dvojice muškaraca uhapšena je i A. P. (19), kao i njen dečko R. V. (20).

- Sumnja se da je Sebastijan B., uz pomoć A. P. i R.V., uvukao tinejdžerku u lanac prostitucije. Navodno je A. P., koja se, prema nezvaničnim informacijama, bavi prostitucijom, sa svojim dečkom vrbovala oštećenu, koju su od februara do aprila ove godine podvodili starijim muškarcima, među kojima navodno ima i viđenijih Kragujevčana, a za seksualne usluge koje je ona pružala uzimali su novac - kaže naš izvor.

Prema rečima našeg sagovornika, organizator pakla prostitucije je Sebastijan B.

foto: Printscreen

- On je navodno ucenjivao petnaestogodišnjakinju zbog navodnog duga njenog rođaka. Svakodnevno joj je pretio batinama, a nekoliko puta ju je čak i pretukao, i govorio joj je da će se njoj i njenoj porodici desiti nešto loše ukoliko ne vrati novac koji od Sebastijana navodno uzeo njen rođak. Iz straha za život, ona je pristala da se prostituiše, a sav novac od klijenata morala je da daje Sebastijanu - kaže izvor i dodaje da su joj osumnjičeni pronalazili klijente kojima je morala da radi sve što su od nje tražili.

Kurir.rs/D.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja