ALEKSANDRINA MAJKA O POSLEDNJEM DANU SA ĆERKOM: Išle smo da kupimo kupaći za letovanje, ZAŠTO BI SE NEKO ISTOG DANA UBIO?!
Foto: Printscreen Facebook

POTRESNA ISPOVEST

ALEKSANDRINA MAJKA O POSLEDNJEM DANU SA ĆERKOM: Išle smo da kupimo kupaći za letovanje, ZAŠTO BI SE NEKO ISTOG DANA UBIO?!

Crna Hronika -

Aleksandrina majka Ivana kroz plač dodaje da je Aleksandra bila vesela devojka puna života koja sigurno ne bi sebi naudila.

- Tog dana smo otišli da uplatimo letovanje u Egiptu i celo popodne smo tražili kupaće kostime po gradu i polako se pripremale za put. Nijednog trenutka nisam primetila da je moja ćerka bila neraspoložena. Pa, ko bi planirao letovanje i istog dana se ubio? - pita se snuždena majka.

- Moguće da se tada s nekim čula. Ona je imala neku ljubav, ali je odavno raskinula s tim dečkom. Ne verujem da se zbog toga ubila.

foto: Twitter printscreen

Otac je identifikovao

Ivona ističe da Aleksandra nije imala nikakve traume kod kuće.

- Normalna smo porodica. Ona je student. Polagala je ove godine i prijemni za drugi fakultet i položila je. Polagala je i vozački, a tražila je i automobil koji će da kupi - priča Ivona i nastavlja:

foto: Privatna Arhiva

- Nasmejana je uvek bila. Volela je život. Jeste da sam ja razvedena, ali viđala se redovno s ocem, sa rodbinom. Ne znam šta je bilo, jer nju tog trenutka očigledno nije zanimalo, niti je o nama razmišljala.

Kaže da je bila uvek nasmejana i jaka devojka koja je čvrsto stajala na zemlji, koja je prošle godine upisala srpsku književnost na Filozofskom fakultetu, a pre samo mesec dana položila je i prijemni za Fakultet tehničkih nauka - Odsek saobraćaj i transport.

foto: Sladjana Stojanović

- Evo i na časove vožnje je išla i nedavno smo razgovarali o tome koliko bi joj trebalo novca da kupi neki polovan automobil, pa je čak i gledala neke oglase i raspitivala se za cene. Jednostavno, slomljeni smo i ne znamo zašto je to uradila - kaže Aleksandrina majka.

Priča i da do poslednjeg trenutka nije želela da poveruje u to da je Aleksandra devojka koju je policija pronašla u Dunavu.

- Muž i njegov brat pozvani su da identifikuju telo i odmah su primetili specifičnu tetovažu na ruci. Tada smo znali da je kraj, ali i dalje ne možemo da se pomirimo a tim da nema više naše Aleksandre - priča nam kroz plač majka Ivana.

foto: Facebook

Aleksandrin brat Luka (25) i dalje ne može da veruje da mu više nema sestre i kaže da ništa nije ukazivalo na to da je nameravala sebi da oduzme život.

- Kobne večeri bili smo u kafiću u centru grada i svi smo bili raspoloženi. Pošto je bilo već oko dva sata posle ponoći, Aleksandra je rekla da bi da ide kući, a nama se još ostajalo i rekli smo joj: važi, vidimo se. Kada sam stigao kući, video sam da je nema, ali nisam ništa posumnjao jer se dešavalo da kada zaglavimo u gradu ona prespava kod drugarice. Međutim, majka me je ujutru probudila i pitala gde je Aleksandra. Rekao sam joj da je verovatno kod drugarice i kada sam je pozvao i čuo da nije tamo, krenula je naša agonija - priseća se potreseno Luka.

Dodaje da se majka odmah uspaničila jer je na društvenim mrežama videla da je neka devojka skočila sa mosta.

- Rekao sam joj da nema šanse da je to naša Aleksandra i počeo redom da pozivam prijatelje. Kada sam shvatio da nije ni sa kim od njih otišla kući, pomislili smo da postoji neki problem i prijavili slučaj policiji koja je krenula u potragu - priča nam Luka.

(Kurir.rs/S.S./Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track