TUGA NA NOVOSADSKOM GROBLJU: Dve pretužne godine od monstruoznog ubistva Nikoline i Slavice
Foto: S.S.

tužna godišnjica

TUGA NA NOVOSADSKOM GROBLJU: Dve pretužne godine od monstruoznog ubistva Nikoline i Slavice

Crna Hronika -

"Kćeri majkina, bakino zlato, anđeli moji. Ne mogu više bez vas, srce mi puca. Svaki dan čekam da me pozoveš, Slavice, da ćeš doći sa Nikolinom. Ne mogu više, duša mi se raspada", jaukala je na novosadskom groblju neutešna majka i baka Ljiljana Đurđić na dvogogodišnjem pomenu od zverskog ubistva svoje ćerke i unuke.

Arpad Sabo (29) osuđen je u Višem sudu u Novom Sadu na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora zbog brutalnog ubistva supruge Slavice (24) i njihove četvoromesečne ćerke Nikoline, koje je počinio u noći između 15. i 16. avgusta 2016. u Veterniku.

foto: S.S.

"Kćeri moje mamica vas je videla poslednji put na moj rođendan, 13.avgusta. pre dve godine. Otišle ste mi posle toga, bez pozdrava i poljupca. I dalje mislim da ćete svaki momenat, svaki sat, da će te mi doći, ali vas nema. A ja vas I dalje čekam…", kaže neutešna Ljiljana.

Otac i deda Duško kaže da ih je zadesila još jedna tragedija, da je 1.avgusta preminula Ljiljina majka, koja je živela sa njima.

foto: S.S.

"Ljiljina majka, Slavičina baka i Nikolinina prabaka, je preminula od tuge. Ona je samo čekala da čuje na koliko će monstrum koji nam je se oduzeo sve u životu biti kažnjen, pa da i ona ode kod njih. Ne može ovo ni naše srce da izdrži, prevelika je bol i tuga", kaže Duško.

Podsetimo, monstrum Arpad Sabo je svom rođenom detetu prvo šakom stisnuo teme glave i polomio joj kosti lobanje, a zatim joj prerezao grkljan, istim nožem kojim je prethodno iskasapio Slavicu. Nesrećnu ženu je najpre pokušao da ubije udarcima, nakon čega joj je kuhinjskim nožem, dužine sečiva oko 20 centimetara, zadao tri ubodne i jednu reznu ranu na vratu.

(Kurir.rs/S.S./Foto S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track