ŽESTOKI KRUŠEVLJANIN BRUTALNO PROZVAO KRISTIJANA: Nemaš mu*a, nemaš herca, ostani niko i ništa! Toliki čovek, a ne sme meni na crtu!
Foto: Printscreen Facebook, Dragan Udovičić

nezgodan momak

ŽESTOKI KRUŠEVLJANIN BRUTALNO PROZVAO KRISTIJANA: Nemaš mu*a, nemaš herca, ostani niko i ništa! Toliki čovek, a ne sme meni na crtu!

Crna Hronika -

"Kruševači don", kako sebe naziva Ivan Mitrović, zaista je opasan momak. Istetoviran, naoružan, prekog pogleda, nezgodne naravi i "okićen" lancima.

Sigurno ćete se uplašiti od njega, jer kada krene da lomi cigle i vitla šipkom, pitanje je kako biste prošli ako ga kojim slučajem mrko pogledate. A njegov pogled... zastrašujuć!

Srce će vam stati od šoka kada vas preseče pogledom ispod obrve.

Ovaj "don" seje srah i trepet u Kruševcu... Njegova snaga je nemerljiva - jednim potezom kao od šale lomi ciglu, a kada izađe sa šipkom na ulicu, mora da strada neka bandera. Tako je don objavio snimak kako atakuje na jedan betonski stub, a kada je završio posao, šipka u njegovoj ruci ostala je kriva.

Sve što radi, don snima kamerom, pa kači na društvene mreže. Glas se o njemu nadaleko širi...

U jednom od svojih video klipova, don je otkrio želju: da uđe u "Parove" i krene u dvoboj, ni manje ni više nego sa - Kristijanom Golubovićem.

- Kristijane Goluboviću, tebi se obraćam lično. Izazvao sam te u vili "Parova" na borbu MMA UFC K1, još uvek nisam dobio odgovor. Čekam, dokle bre više, odgovori mi odmah i sada. Nemam vremena, idemo u Parove ja i ti zajedno da te lešim od batina. Ili prihvati meč javi mi se u inboks ili ostani niko i ništa, propast. Nemaš mu**, nemaš srca, nemaš herca, toliki čovek, a da ne sme da odgovori meni! - poručio je Mitrović Goluboviću, javno i otvoreno.

Ako se zateknete u Kruševcu i vidite nadaleko poznatog Kruševačkog dona, pređite na drugu stranu, za svaki slučaj.

Podsetimo, kruševači "Don", voli da kači objave na Fejsbuku sa svojim "podvizima", o čemu svedoč snimak, na kome vozi auto i puca kroz prozor.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track