TRAŽE DA SE KOSTIĆ VRATI U PRITVOR! Tužilaštvo se plaši da bi ponovo mogao da seksualno uznemirava maloletnike!
Foto: Damir Dervišagić

ŽALBA

TRAŽE DA SE KOSTIĆ VRATI U PRITVOR! Tužilaštvo se plaši da bi ponovo mogao da seksualno uznemirava maloletnike!

Crna Hronika -

Treće osnovno tužilaštvo uložilo je žalbu sudu na odluku da modnom kreatoru Darku Kostiću, koji je optužen za polno uznemiravanje i držanje i omogućavanje korišćenja opojnih droga, bude ukinut pritvor.

Kako saznajemo, tužilaštvo je u žalbi naveo da i da dalje postoji opasnost da bi Kostić mogao da ometa postupak uticajem na svedoke, naročito jer iz iskaza dvojice oštećenih mladića proizilazi da im je pretio policijom.

Podsetimo, L. J. petnaestogodišnjak koji je jedan od onih za čije je seksualno uznemiravanje optužen Kostić, plakao je i tresao se na saslušanju.

- Tužilaštvo smatra i da postoji opasnost da ponovi krivično delo, iako do sada nije osuđivan, s obzirom na to da su kod njega pronađene i oduzete mu čak 42 tablete koje se svrstavaju u drogu - oktiva izvor Kurira i podseća da je tokom istrage utvrđeno da je mladiće s kojima je stupao u kontakt upoznavao preko Fejbuka.

Podsetimo, Darko Kostić je posle skoro dva meseca provedena iza rešetaka u utorak pušten da se u nastavku postupka brani sa slobode.

(Kurir.rs/J. Spasić/ foto Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja