Najnovije vesti

TRAGEDIJA U NIŠU: Mladić se predozirao, pa pao mrtav nasred fudbalskog terena
Foto: Dragana Udovičić

Sudska medicina utvrđuje uzrok smrti

TRAGEDIJA U NIŠU: Mladić se predozirao, pa pao mrtav nasred fudbalskog terena

Crna Hronika

Mlađi muškarac preminuo je prošle subote pored fudbalskog terena u niškom naselju Nikola Tesla i to naočigled brojnih meštana koji su se tu rekreirali.

 

Kako su rekli očevici tog nemilog događaja, mladić je bio vidno pod dejstvom narkotika i u jednom trenutku je ostao bez svesti.

 

"Hitna pomoć je brzo stigla ali nisu mogli da mu pomognu, rekli su da se predozirao. Telo je bilo tamo još neko vreme dok nije došlo pogrebno vozilo", rekla je B.K. iz naselja Nikola Tesla.

 

Ona je kazala da je prostor pored fudbalskog terena već duže vreme služi za okupljanje mladih ljudi za koje svi osnovano sumnjaju da koriste narkotike.

 

"Tu su nekada bile klupice i stolovi, bio je pravi mali parkić u kome su se deca igrala. Sad su ostale samo ruševine", izjavila je B.K.

 

U Policijskoj upravi u Nišu potvrdili su da je po prijavi građana, u naselju Nikola Tesla u subotu u 18.40 časova zatečeno beživotno telo muškarca starog 35 godina.

 

"Mladić je identifikovan i prebačen na Institut za sudsku medicinu zbog obdukcije. Nema okolnosti koje bi ukazivale na nasilnu smrt", istakli su u niškoj policiji.

 

Više javno tužilaštvo obavešteno je o tom događaju.

 

(Kurir.rs/Beta/Foto: Ilustracija/Dragana Udovičić)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...