BABA, DAJ PARE ILI NEĆEŠ DOČEKATI JUTRO! Zaječarac se iživljavao nad staricom, tukao je i silovao! Komšinica je zatekla u krvi!
Foto: Printscreen

HOROR U ZAJEČARU

BABA, DAJ PARE ILI NEĆEŠ DOČEKATI JUTRO! Zaječarac se iživljavao nad staricom, tukao je i silovao! Komšinica je zatekla u krvi!

Crna Hronika -

Policija traga za mladićem koji je upao u kuću M. R. (81) iz Zaječara i brutalno je zlostavljao sve dok baka nije počela da krvari

Zaječarka M. R. (81) brutalno je pretučena i silovana u svojoj kući, a policija traga za mladićem starim između 25 i 30 godina za koga se sumnja da je napastvovao staricu.

Nesrećna M. R. je, kako saznajemo, zbog brojnih povreda po telu, ali i zbog vaginalnog krvarenja smeštena na odeljenje intenzivne nege u zaječarskoj bolnici.

- Osumnjičeni mladić je u noći između ponedeljka i utorka, oko jedan sat posle ponoći, otvorio donju rezu kapije i ušao u kuću u kojoj baka živi sama. Šutnuo je ulazna vrata, što je probudilo staricu, a onda joj je prišao i podigao je iz kreveta. Rekao joj je: "Daj pare i neću ti ništa!" - prepričava dramu naš izvor.

Molila ga da je ostavi

Kako nesrećna žena nije imala novca, molila je nasilnika da je ostavi na miru jer je stara i bolesna.

- Međutim, mladić nije želeo da prestane sa maltretiranjem, a saznanje da baba nema para dodatno ga je razbesnelo. Usledio je horor, koji je trajao oko sat i po. Najpre je skinuo zavesu sa prozora i njome vezao žrtvu za stolicu, a onda je izvršio premetačinu. Prevrnuo je nameštaj, povadio sve iz fioka i ormara, ispreturao tanjire, čaše i šolje, ali nije našao plen - kaže izvor i dodaje da je za sve to vreme vikao na staricu, zahtevajući da mu kaže gde drži pare i dragocenosti.

Stravične povrede Sva u podlivima

Kako saznajemo, komšinica koja je pritekla u pomoć M. R. dala je izjavu policiji i opisala kako je zatekla nesrećnu staricu. - Rekla je da je baka sedela za stolom pognute glave, dok je šakama držala lice. Kada je podigla glavu, komšinica se zaprepastila. Bila je sva u podlivima, oko joj je bilo modro, a ispod stolice je bila lokva krvi. Komšinica je najpre pozvala rođaka, koji je obavestio policiju - kaže izvor.

- Prilazio joj je i šamarao je, stiskao je za gušu i pretio da će je udaviti, kao i da živa neće dočekati jutro. M. R. mu je na kraju rekla da u novčaniku ima nekoliko hiljada dinara, koje je on i uzeo - kaže sagovornik.

Uzeo pare iz novčanika

Nakon što je pokupio novac iz staričinog novčanika, osumnjičeni ju je odvezao sa stolice i otpočeo neviđeno iživljavanje.

- Oborio ju je na pod i silovao. Baka ga je molila i kumila da je pusti, ali on nije prestajao. U jednom trenutku počela je obilno da krvari, pa je monstrum prestao sa zlostavljanjem. Mirno je izašao iz kuće, a za sobom je zatvorio kapiju i vratio rezu - objašnjava izvor.

Prema njegovim rečima, pretučena i silovana baka je oko 2.30 sati uspela da dođe do telefona i pozove komšinicu u pomoć.

- Rekla joj je da dođe odmah jer umire. Misleći da je baki skočio pritisak, komšinica je odmah otrčala kod nje i zatekla M. R. svu krvavu - kaže izvor.

(Kurir.rs/ Danijela Jovanović/ Foto:ilustracija printskrin )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track