MAMA, TI SI JAKA! IZDRŽAĆEŠ! OSTANI S NAMA! Ćerke poznate srpske voditeljke sve vreme uz majku koja je u komi NAKON TEŠKOG UDESA!
Foto: Kurir

VODITELJKA POVREĐENA KOD KOVINA

MAMA, TI SI JAKA! IZDRŽAĆEŠ! OSTANI S NAMA! Ćerke poznate srpske voditeljke sve vreme uz majku koja je u komi NAKON TEŠKOG UDESA!

Crna Hronika -

Ana i Nina Denda, ćerke teško povređene novinarke, ne odvajaju se od nje u bolnici, pružajući joj podršku i hrabreći je

Ćerke teško povređene Sandre Dende, novinarke i producentkinje emisije "Kuća od srca", ne odvajaju se od majke koja se nakon teške saobraćajne nesreće, koja se u nedelju desila u Kovinu, još uvek nalazi u veštačkoj komi na intenzivnoj nezi.

Dok čekaju da lekari operišu njihovu majku, Ana i Nina neprestano su uz nju, pružaju joj bezrezervnu podršku i hrabre je.

slupani auto u kanalu
slupani auto u kanalufoto: Foto: Kurir

- Ti si najveći borac na ovom svetu. Ti si me naučila da u malom telu može da bude veliki i jak čovek. Ti si moj uzor, podrška i najveći prijatelj. Trebaš mi, ostani sa mnom. Volim te najviše, izdrži mama - napisala je ćerka Ana na društvenim mrežama, dok je njena sestra Nina istakla da se nada da će se Sandra oporaviti od teških povreda.

Slađa Delibašić Upaliću sveću za njeno zdravlje

Sandra Denda je dugogodišnja novinarka, a među njenim prijateljima ima poznatih ličnosti. Pevačica Slađa Delibašić rekla je za Kurir da je šokirana vešću da je Sandra imala tešku saobraćajku. - Bože, bože, u šoku sam! Ona je divna žena, poznajem i njenu decu. Moja Silvija je sa njenom ćerkom išla na glumu ranije. Nije da se čujemo baš svakog dana, ali smo u kontaktu. Mislim da će sve sa njom biti dobro. Upaliću sveću u crkvi za njeno zdravlje - rekla je Delibašićeva.

- To je naša mama. Neće ona nas tako lako ostaviti. Ona je naša najveća podrška i ostaće tako još jako dugo - dodala je Nina Denda.

Podsetimo, novinarka je povređena kada je u subotu ujutru išla da obiđe kuću koju je ekipa televizijske emisije "Kuća od srca" gradila jednoj porodici iz Kovina. Sandra je bila na zadnjem sedištu neregistrovanog "opela" kojim je upravljala njena koleginica Dragana J., koja nema položen vozački ispit.

- Uzrok nesreće je verovatno neprilagođena brzina uslovima puta. Ona nije lepo ušla u krivinu, nije smotala dovoljno volan, pa je zato izletelo vozilo sa puta i upalo u kanal - rekao je naš izvor iz istrage i dodao da će protiv Dragane J. biti podneta krivična prijava.

(Kurir.rs/J.I./ Foto: Fejsbuk, Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track