SUMNJA SE DA JE NAMERNO ZAPALJEN: Izgoreo automobil u Svrljigu!
Foto: Zorana Jevtić

šteta ogromna

SUMNJA SE DA JE NAMERNO ZAPALJEN: Izgoreo automobil u Svrljigu!

Crna Hronika -

Automobil marke "volvo" novosadskih registarskih oznaka, izgoreo je noćas oko 2.50 časova u požaru na parkingu u Ulici Riste Vujoševića u Svrljigu.

Kako se nezvanično saznaje, postoji sumnja da je da je automobil namerno zapaljen, a šteta na vozilu je totalna jer je u potpunosti izgorelo.

Vozilo je vlasništvo Svrljižanina starog 45 godina koji godimama živi u Novom Sadu gde ima registrovano preduzeće i prebivalište.

On je primetio da automobil gori pa je počeo da ga gasi, ali ni vatrogasci koji su pristigli nisu uspeli da suzbiju požar na vozilu ceo sat vremena, tako da je u potpunosti izgorelo.

Požar je izbio na prednjem delu vozila, na haubi, odakle se proširio na ostatak automobila.

U niškoj policiji je samo potvrđeno da je događaj prijavljen, da je obavešteno tužilaštvo i da je u toku rad na utvrđivanju svih činenica i okolnosti događaja.

Ovo je prva paljevina u Svrljigu za poslednjih godinu dana dok je u Nišu, od septembra prošle godine, u podmetnutim požarima stradalo 14 vozila među kojima i automobile policajaca, lokalnih funkcionera, direktora ali i običnih građana.

Poslednja dva vozila u Nišu zapaljena su 12. avgusta kada su na parking u u Mokranjčevoj ulici izgoreli automobili marke BMW i „sitroen pikaso“, vlasništo poznatog niškog hotelijera I njegove supruge.

(Kurir.rs/Blic/Foto: Zorana Jevtić, ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track