POKOSIO PEŠAKA USRED BELA DANA: Dečak (12) teško povređen u Bujanovcu
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

protiv vozača biće podneta krivična prijava

POKOSIO PEŠAKA USRED BELA DANA: Dečak (12) teško povređen u Bujanovcu

Crna Hronika -

BUJANOVAC - Dvanaestogodišnji dečak iz okoline Bujanovca teško je povređen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Bujanovcu.

U PU Vranje navode da se saobraćajna nezgoda dogodila u petak oko 17 časova u Bujanovcu u ulici Kralja Milutina.

U nezgodi je došlo do obaranja pešaka od strane putničkog vozila marke „audi”, vranjskih registarskih oznaka kojim je upravljao muškarac (24) takođe iz okoline Bujanovca.

Dečak je tom prilikom zadobio teške telesne povrede, a lekarska pomoć mu je ukazana u Domu zdravlja u Bujanovcu, ali je zbog težine povreda dečak prevezen u niški Klinički centar.

Uviđaj su po ovlašćenju zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju odeljenja u Bujanovcu, izvršili saobraćajni policijski službenici. Protiv vozača „audija“, biće podneta krivična prijava, za krivično delo, teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Na području Policijske uprave u Vranju prethodnog vikenda ove godine registrovane su četiri saobraćajne nezgode. Jedna osoba je zadobila teške telesne povrede. Registrovana su tri prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru, izazivanje tuče, vređanje i vršenje nasilja, saopštila je policija.

(Kurir.rs/T.S./Foto: Nebojša Mandić, ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja