KAMERE SNIMILE UBISTVO INVESTITORA: Sreću se na ulici, Coka vadi pištolj iz cegera, puca mu u nogu, zatim u stomak, PA U VILICU...
Foto: Printscreen, Vladimir Šporčić

jasno se vidi šta se dešavalo kobnog jutra

KAMERE SNIMILE UBISTVO INVESTITORA: Sreću se na ulici, Coka vadi pištolj iz cegera, puca mu u nogu, zatim u stomak, PA U VILICU...

Crna Hronika -

Kamere snimile ubistvo investitora Zorana Trifunovića, a na snimku se vidi kako mu Stojanka Stojanović prvo puca u nogu, pa u stomak i na kraju u vilicu

Stojanka Stojanović Coka (74), koja je uhapšena zbog sumnje da je u nedelju rano ujutru hicima iz pištolja ubila investitora Zorana Trifunovića (59) na Zvezdari, oružje je nosila u cegeru za pijacu.

Kako saznajemo, na snimcima sa sigurnosnih kamera koji su zabeležili trenutak ubistva jasno se vidi šta se dešavalo kobnog jutra u Ulici Vučićev prolaz.

- Na snimcima se jasno vide osumnjičena i žrtva. Trifunović je išao iz pravca zgrade koja je u izgradnji, a za koju se veruje da ju je on zidao. Iz pravca Cvetkove pijace dolazila je Stojanka i u rukama je imala ceger. Prišla je Trifunoviću i nekoliko sekundi su razgovarali. Već u sledećem trenutku Stojanovićeva stavlja ruku u ceger i iz njega vadi pištolj - prepričava izvor sadržaj video-snimka i nastavlja:

- Žena je prvo pucala Trifunoviću u nogu, zatim u stomak. Kada je pao, prišla mu je i ispalila mu treći metak u vilicu. Shvativši da je investitor mrtav, Stojanka se okrenula i otišla kući.

Maltretirao stanare Slao batinaše na bračni par? Ubijeni investitor Zoran Trifunović se pre devet godina našao na udaru javnosti, kada ga je porodica Kostoski, koja je živela u Ulici Stanka Vraza, optužila da je poslao 20 batinaša da ih prebiju kako bi se iselili sa te lokacije. Kako je bračni par Kostoski tada rekao medijima, Trifunović je poslao svoje ljude koji su ih maltretirali. Međutim, Trifunović je tvrdio da je poslao ljude samo da bi srušili zgradu, ali da fizičkog obračuna nije bilo.

Prema rečima Marka Stojanovića, sina uhapšene žene, investitor koga je ona ubila je dve godine psihički maltretirao njegovu majku, tražeći od nje da mu ustupi plac. Kako je rekao, Trifunović je vršio konstantan pritisak na nju, preteći joj uticajnim ljudima, kao i batinama.

Svedočiću u babinu korist

Problem s investitorom Zoranom Trifunovićem pre dve godine imali su i stanari Ulice Živka Davidovića. Daniela Pavić je ispričala za Kurir da je Trifunović navodno falsifikovanom građevinskom dozvolom uknjižio sedam stanova u potkrovlju zgrade.

- U oktobru 2016. sam protiv njega i još trojice investitora podnela krivične prijave. Inspekcija je donela rešenje o rušenju, ali to investitore nije sprečilo da nastave da rade. Potražiću sina ove žene što ga je ubila i ako treba, svedočiću u njenu korist - rekla je Pavić.

Kurir.rs/Jelena Rafailović/ Foto:Vlada Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track