UBILA GA STRUJA DOK JE UVODIO KABLOBSKU: Telo nastradalog biće poslato u Vranje radi obdukcije
Ilustracija, Foto: T.S.

završen uviđaj

UBILA GA STRUJA DOK JE UVODIO KABLOBSKU: Telo nastradalog biće poslato u Vranje radi obdukcije

Crna Hronika -

Nakon završenog uviđaja u slučaju nesreće u kojoj je u selu Binovce opština Surdulica u sredu nastradao četrdesetjednogodišnji Z.A. radnik kablovske televizije, naloženo je da se telo nastradalog prebaci u ZC Vranje na obdukciju, saznaje Kurir u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vladičinom Hanu.

“Obdukcija bi trebalo da bude urađena danas. Uviđaj su izvršili zamenik osnovnog javnog tužioca u prisustvu republičkog inspektora rada I veštaka elektro-tehničke struke. Svako će sačiniti izveštaj iz svog dela nadležnosti i dostaviti Tužilaštvu. Naloženo je da se prikupe obaveštenja od svih lica koja su bila prisutna tom prilikom. Nakon toga, rezultati će biti dostavljeni Tužilaštvu, pa ćemo znati da li će biti pokrenut postupak, ili će slučaj biti okončan kao nesrećni slučaj ”, kaže Dragan Nikolić, osnovni javni tužilac.

Radnik kablovske televizije stradao je dok je radio na uvođenju kablovske televizije u jednoj od kuća u selu Binovce. Prema nezvaničnim informacijama radnik je bio uredno prijavljen i imao je ugovor o radu u surduličkom preduzeću „Naša kablovska “, kao i nalog o radu tog dana.

Kako se nezvanično saznaje prema podacima sa lica mesta nesrećni čovek najverovatnije je nastradao od udara struje, ali će nakon obdukcije biti poznat uzrok smrti.

Zbog nevremena od pre nekoliko dana, u domaćinstvu u kome je stradao Z.A. pregoreo je modem za kablovsku televiziju i aparate u kući. Kvar je otklonjen, ali je do nesreće došlo prilikom pomeranja kabla, kada je i došlo do strujnog udara, nezvanično saznaje Kurir.

Kurir.rs/T.S./Foto: T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track