NEVEROVATNA KRAĐA NA NOVOM BEOGRADU: Žena provalila u kuću i pljačkala majku i sina dok su bili u drugoj sobi!

smelo

NEVEROVATNA KRAĐA NA NOVOM BEOGRADU: Žena provalila u kuću i pljačkala majku i sina dok su bili u drugoj sobi!

Crna Hronika -

Nepoznata žena upala je u subotu oko 11 sati u kuću Ljiljane Joksimović u Gandijevoj ulici u Beogradu i tom prilikom ukrala novčanik i mobilni telefon.

Kako je za Kurir ispričala potresena Ljiljana, krađa se dogodila dok su ona i njen sin bili u kući, na samo nekoliko metara od razbojnice.

- Neposredno pre krađe bila sam u kuhinji pored šporeta, a moj sin je spavao. U kuhinji sam provela neko vreme, a onda sam, vrativši se u dnevnu sobu, primetila da moj novčanik i telefon nisu bili na stolu, gde sam ih ranije ostavila. Čitava situacija delovala mi je sumnjivo, pa sam odlučila da pregledam snimke sa sigurnosnih kamera koje se nalaze u našoj kući - priča Ljiljana.

Ona dodaje da se na snimcima jasno vidi da je u njihov dom provalila ženska osoba.

- Gledala sam i nisam mogla da verujem svojim očima. Videla sam ženu koja hladnokrvno uzima moje stvari i stavlja ih u torbu. Počinivši krivično delo, napustila je našu kuću i pobegla u nepoznatom pravcu - rekla je za Kurir Ljiljana Joksimović i dodala da je snimke dostavila policiji, koja će na osnovu njihovog sadržaja raditi na identifikaciji i privođenju lopova.

(Kurir.rs/D.Stamenković./Foto:Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track