TROJICA U JAGODINI NAPALI ŽENU I OTRGLI JOJ 2 ZLATNA LANČIĆA: To im nije bilo dosta, pa drugoj ukrali novčanik sa 210 evra
Foto: Stefan Jokić/Ilustracija

drska krađa

TROJICA U JAGODINI NAPALI ŽENU I OTRGLI JOJ 2 ZLATNA LANČIĆA: To im nije bilo dosta, pa drugoj ukrali novčanik sa 210 evra

Crna Hronika -

Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da su podnete krivične prijave protiv tri osobe koje su sa vrata jedne žene otrgli dva zlatna lančića, vredna 60.000 dinara, a drugoj ženi oteli novčanik u kome je bilo 210 evra i oko 5.000 dinara.

Reč je o osobama starosti 20 i 16 godina, protiv koji su podnete krivične prijave u redovnom postupku zbog "osnovane sumnje da su izvršile krivično delo teška krađa", stoji u saopštenju MUP-a.

"Jednoj ženi su otrgli dva zlatna lanca sa vrata, vrednosti oko 60.000 dinara a potom pobegli sa lica mesta. Postoji osnovana sumnja da je šesnaestogodišnjak, sa još jednim vršnjakom, izvršio i tešku krađu, tako što su drugoj ženi oteli novčanik u kome se nalazilo 210 evra i oko 5.000 dinara, nakon čega je žena pala i zadobila lakše telesne povrede", navodi se u saopštenju.

Protiv dvadesetogodišnjaka, podneta je krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Jagodini, a protiv dvojice maloletnika Višem javnom tužilaštvu u Jagodini.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track