SRBI NAPRAVILI HAOS NA TAJLANDU! Pomoću OVOG trika su uzeli 100.000 iz bankomata, ali je policija tek doživela šok kad je otvorila njihov AUTOMOBIL (FOTO)
Foto: Facebook

umislili da su pink panteri

SRBI NAPRAVILI HAOS NA TAJLANDU! Pomoću OVOG trika su uzeli 100.000 iz bankomata, ali je policija tek doživela šok kad je otvorila njihov AUTOMOBIL (FOTO)

Crna Hronika -

Lav Nikolić (51), Milica Lukić (42) i Nenad Sokčić (65), poreklom iz Srbije sumnjiče se da su u ponedeljak oko 14h opljačkali bankomat na Tajlandu i iz njega odneli oko 100.000 funti.

Naime, troje Srba su koristeći rezač za plinsko rezanje uspeli da provale bankomat i odnesu novac, prenose mediji.

Policija je pratila GPS signal iznajmljenog automobila kojim su se odvezli i uhapsila osumnjičene u odmaralištu u jednom tajlandskom selu.

Nakon ove pljačke, troje Srba su navodno pokušali da opljačkaju još jedan bankomat, ali nisu uspeli u nameri.

Proveravajući snimke sa sigurnosnih kamera na dva bankomata, policija je primetila automobil i došla do saznanja da je iznajmljen, te su prateći GPS uhapili osumnjičene.

U iznajmljenom automobilu, policija je pronašla opremu za sečenje metala na bankomatima, uključujući i dva rezervoara za tečni naftni gas, rezervoar za kiseonik i dve glave za sečenje plina.

Policijska provera pokazala je da je uhapšeni Nikolić već bio hapšen u Bangkoku zbog korišćenja plinskog rezača 2009. godine i krađe miliona funti. Nedavno je pušten na slobodu nakon što je odslužio zatvorsku kaznu za taj zločin.

Kurir.rs/Alo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track