Najnovije vesti

KREATOR DARKO KOSTIĆ U PROGRAMU UŽIVO O SEKSUALNOM SKANDALU: Sve mi je smešteno, tereti me momak željan medijske pažnje!
Foto: Printscreen/Happy

dIZAJNER NE ŽELI DA IZNOSI DETALJE PRE POČETKA SUĐENJA

KREATOR DARKO KOSTIĆ U PROGRAMU UŽIVO O SEKSUALNOM SKANDALU: Sve mi je smešteno, tereti me momak željan medijske pažnje!

Crna Hronika

Poznati modni kreator Darko Kostić ponovo se našao u centru seksualnog skandala, ovoga puta jer ga je dečko s kojim je imao polni odnos prijavio policiji za seksualno uznemiravanje, a sada se i dizajner lično po prvi put oglasio.

 

foto: Printscreen/Happy

 

On je, vidno uznemiren i ogorčen, ispričao svoju verziju svih događaja, ističući da do sada nije imao nikakvu potrebu da se u javnosti brani, jer, kako kaže, "nije ni imao od čega da se brani".

 

"Momak koji se pojavljuje u novinama željan je medijske pažnje očigledno, prijavio me je policiji. Svako može da vas prijavi za bilo šta, policija je došla i shvatila da ne postoji nikakvo krivično delo. Ako sam ja nekome poslao poruku, to nije silovanje, to je kategorija bez dodira. Osećam se vrlo tužno i poniženo, ja sam satanizovan. Ja poznajem sve te mladiće koji me optužuju, ali oni su očigledno željni medijske pažnje na vrlo loš način. Ja nisam niko ko je bitan, moćan, ko može nekome da zasmeta. Ja samo radim svoj posao, i sa dečacima i devojčicama, radio sam i sa najvećim imenima iz sveta modelinga, nasilnik nikada nisam bio niti mogu biti. Ni na koga nisam nikada ni ton povisio, a kamoli nekoga silovao. Osećam se užasno", ispričao je kreator u jutarnjem programu televizije Hepi.

 

 

Na pitanje da li je iko od javnih ličnosti sa kojima godinama sarađuje stao u njegovu odbranu, Kostić podvlači da će "sud dokazati da nije kriv, a da su svi njegovi prijatelji uz njega".

 

"Oni su svi uz mene, glumci, pevači, svi sa kojima sarađujem. Ja slobodno izlazim na ulicu, noćas sam išao do trafike, nemam čega da se plašim. Nemam neprijatelja, ne zameram se ljudima. I dok sam bio u pritvoru, svi su se prema meni ponašali s poštovanjem, niko mi ružnu reč nije uputio, ali moja porodica kroz ovo jako teško prolazi, ne mogu da veruju šta se dešava. Majka je uz mene, zna vrlo dobro šta je istina. Ja zbog njih moram ovo da zaustavim. Niko nije mogao da sanja šta će se desiti. Imam neke nagoveštaje kako je to krenulo, ali neću to za sada reći, jer imam suđenje 10. oktobra, pre toga ništa. Postoje konkretni ljudi koji stoje iza ovoga sigurno. Verujem da će sud presuditi u moju korist", uveren je on.

 

foto: Printscreen/Happy

 

Dizajner dodaje i da je sve počelo kada mu je ukraden mobilni telefon.

 

"Policija je uhapsila te ljude, a oni su onda rekli da se ja bavim prodajom droge i da sam ih polno uznemiravao. To je čudno, ako je bilo tako, što niste odmah otišli u policiju da me prijavite nego ste čekali da vas uhapse sa mojim ukradenim mobilnim telefonom? Ja verujem u sud, jer nikoga nisam ni dotakao, a kamoli povredio. Ja se ionako nigde ni ne krećem, ni ne pojavljujem, nemam šta da menjam u svom ponašanju, jedino da prekinem da komuniciram s bilo kim", dodaje on.

 

 

Kostić je za kraj naveo i da sa mladićem Vojislavom B. (24) koji ga je optužio za silovanje nije nakon toga bio ni u kakvom kontaktu.

 

foto: Vladimir Šporčić

 

"Nije mi on tražio ništa, željan je publiciteta, pokušavao je i na druge načine do njega da dođe, to znam pouzdano. Živim povučeno, umetnički, ničim ne ugrožavam nikoga drugog. Čak i ako sam nekome slao poruke, ne mogu zbog toga biti monstrum i silovatelj", zaključuje kreator.

 

(Kurir.rs/Foto: Printscreen/Happy TV)

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...