SLIKAJ MI GOLU BEBU I POŠALJI FOTKU: Uhapšen pedofil iz Kragujevca koji je poslao majci stravičnu poruku! Nakon nekoliko sati PUŠTEN NA SLOBODU
Foto: Profimedia

profil na društvenoj mreži ugašen

SLIKAJ MI GOLU BEBU I POŠALJI FOTKU: Uhapšen pedofil iz Kragujevca koji je poslao majci stravičnu poruku! Nakon nekoliko sati PUŠTEN NA SLOBODU

Crna Hronika -

M.R., koji je preko Fejsbuka slao zastrašujuće poruke majci malog deteta i tražio da devojčicu slika golu, uhapšen je juče u Kragujevcu.

Međutim, on je nakon saslušanja, kako je izjavila tužilac Slobodanka Raković, pušten na slobodu. Majka malog deteta dobila je od M.R. zastrašujuće poruke sa njegovog Fejsbuk profila, koji je u međuvremenu ugašen. On je tražio od nje da pošalje nage slike svoje bebe. Reč je o "bolesnom čoveku, sa smetnjama u razvoju", kako je izjavila tužiteljka. Utvrđeno je da nema krivičnog dela, jer nije pronađena osoba kojoj je slao poruke. Ukoliko se ona javi, može da dobije prijavu zbog uznemiravanja.

foto: Shutterstock, Printscreen

Igor Jurić: Žena je slučaj prijavila policiji

Prema rečima Igora Jurića, osnivača Fondacije "Tijana Jurić", koji je prepisku objavio na društvenim mrežama uz upozorenje roditeljima, ta žena je slučaj prijavila policiji, ali i Fondaciji, i on će ubuduće svaku prijavu i obelodaniti.

- Nažalost, ovo nije prvi slučaj. U poslednjih godinu dana ih je bilo mnogo, ali nismo objavljivali prepiske. Međutim, želeli smo sada još jednom da skrenemo pažnju da je takvih ljudi puno u našoj zemlji. Majka koja nam se sada javila dobila je strašne poruke, mnogo uvredljive i za nju i samo dete - kaže Jurić povodom pokušaja pedofila iz Kragujevca da od majke dobije bebinu nagu fotografiju.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja